Home > Νέα > Ένταξη νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΑΜΘ Κατασκευή σύγχρονου δικτύου ύδρευσης στη Δράμα – Ζώνη 3

Ένταξη νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της ΑΜΘ Κατασκευή σύγχρονου δικτύου ύδρευσης στη Δράμα – Ζώνη 3

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, δύο Πράξεις εντάχθηκαν ως νέο έργα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020».
Η πρώτη Πράξη, με την ονομασία «Κατασκευή 4ου Νηπιαγωγείου Ορεστιάδας», προϋπολογισμού 1.043.400 ευρώ, αφορά στην κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, εμβαδού 423,78 τετραγωνικών μέτρων, που θα στεγάσει το 4ο Νηπιαγωγείο Ορεστιάδας σε τμήμα ιδιόκτητου οικοπέδου εμβαδού 1.225 τετραγωνικών μέτρων.
Η δεύτερη Πράξη, με την ονομασία «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δράμας – Ζώνη 3», συνολικού κόστους 4.926.829,27 ευρώ, αφορά στην κατασκευή ενός σύγχρονου ποιοτικού δικτύου ύδρευσης, συνολικού μήκους αγωγών 61.750 μέτρων, το οποίο θα τροφοδοτεί και θα παρέχει νερό στο νότιο τμήμα της πόλης της Δράμας.
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι το έργο αφορά στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης, πρωτεύον και δευτερεύον της πόλης της Δράμας -Ζώνη 3 για τις περιοχές: Αγ. Τρύφωνα, Αμπελοκήπων, Στενημάχου, Προαστείου, Αγ. Κωνσταντίνου και Διοικητηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *