Home > Πρώτο Θέμα > Ο Γιάννης Μπύρος αποκλειστικά στον «Π.Τ.» «Μόνο όταν γίνει η κλήρωση θα νιώσω ανακούφιση και θα το πιστέψω»

Ο Γιάννης Μπύρος αποκλειστικά στον «Π.Τ.» «Μόνο όταν γίνει η κλήρωση θα νιώσω ανακούφιση και θα το πιστέψω»

Ο Γιάννης Μπύρος αποκλειστικά στον «Π.Τ.»

«Μόνο όταν γίνει η κλήρωση

θα νιώσω ανακούφιση

και θα το πιστέψω»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία ανοίγει τον δρόμο για άνοδο της Δόξας στη Β’ Εθνική, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπο που το πίστεψε από την πρώτη στιγμή και το κυνήγησε μέχρι το τέλος, με τον Γιάννη Μπύρο.

Ο Γιάννης Μπύρος από την αρχή δήλωσε πως μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου για να δώσει χαρά στους Δοξαίους και συνάμα σε όλους τους Δραμινούς. Μετά από την τελευταία εξέλιξη, ο Γιάννης Μπύρος δηλώνει πως έχει ανάγκη ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου.

«Φοβάμαι κάποια ανατροπή…», ήταν η πρώτη κουβέντα του Γιάννη Μπύρου στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. «Δεν μπορώ να το χαρώ γιατί έχω τραβήξει πολλά. Μόνο όταν γίνει η κλήρωση θα νιώσω ανακούφιση και θα το πιστέψω. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος χάρηκε με αυτή την εξέλιξη, αλλά προσωπικά αδυνατώ να νιώσω ικανοποίηση λόγω των δύσκολων καταστάσεων που πέρασα τις τελευταίες ημέρες…», επεσήμανε ο Γιάννης Μπύρος.

μπυροσ

Δεν εφησυχάζει ο Γιάννης Μπύρος γιατί γνωρίζει πως το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει ανατροπές και δηλώνει χαρακτηριστικά: «Θέλω να δω τη Δόξα Δράμας μέσα στην κλήρωση της Β’ Εθνικής για να πω ότι τελικά τα καταφέραμε. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι όλα δείχνουν ότι η Δόξα τελικά θα δικαιωθεί».

Ο μεγαλοχορηγός της ομάδας ήταν από τους ελάχιστους –  αν όχι ο μόνος – που πίστεψε εξ αρχής στη δικαίωση της ομάδας. «Η αλήθεια είναι ότι λίγοι το πίστεψαν. Ακόμη και κοντινοί μου άνθρωποι, φίλοι μου, με συμβούλευαν να μην το προχωρήσω άλλο, όμως εγώ το πίστευα και με πείσμα τους έλεγα πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Ο Γιάννης Μπύρος ομολόγησε πως οι καταστάσεις που περνάει με τη Δόξα είναι πολύ πιο δύσκολες και ψυχοφθόρες, απ’ ότι η σκληρή δουλειά που κατέβαλε για να αναπτύξει τη δουλειά του και να της προσδώσει διεθνή εμβέλεια. «Θα ήθελα να γίνει κατανοητό απ’ όλους ότι την επιμονή στην ενασχόλησή μου με τη Δόξα την αντλώ από την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Περιμένω να νιώσω τον κόσμο δίπλα μου. Ο κόσμος ήταν αυτός που ζητούσε να πετύχει η ομάδα την άνοδο και αν σταθεί δίπλα μου θα πετύχουμε όλοι μαζί πολλά».