Home > Νέα > Απόψε στο Κόκκινο Ποτάμι- Η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή-Ο Μίλτος στο Παρίσι υποψιάζεται ποιος τους πρόδωσε στους Τούρκους

Απόψε στο Κόκκινο Ποτάμι- Η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή-Ο Μίλτος στο Παρίσι υποψιάζεται ποιος τους πρόδωσε στους Τούρκους

Απόψε στο Κόκκινο Ποτάμι

Η Ιφιγένεια παντρεύεται τον Αλή

Ο Μίλτος στο Παρίσι υποψιάζεται

ποιος τους πρόδωσε στους Τούρκους

 

Ο Μίλτος βρίσκεται ασφαλής πια στο Παρίσι στο σπίτι της θείας Ελένης και προσπαθεί να καταλάβει πως κατέληξε η Ιφιγένεια στο Ερζερούμ να κυκλοφορεί ντυμένη Τουρκάλα. Ανήσυχος πολύ και χωρίς να ξέρει αν την κρατούν με τη βία εκεί, προσπαθεί να βρει τρόπο να γυρίσει πίσω για να τη βρει και να την απελευθερώσει. Ο πρώτος άνθρωπος που έρχεται στο μυαλό του είναι ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ, τον οποίο και αποφασίζει να επισκεφτεί. Του ανοίγει την πόρτα όπως πάντα ο Νίκος, ο οποίος τον κοιτά σαν να είδε φάντασμα. Ο Μίλτος αντιλαμβάνεται την έκπληξή του Νίκου από την περίεργη αντίδραση και αρχίζει να τον υποψιάζεται για πληροφοριοδότη των Τούρκων. Αποφασίζει να τον παρακολουθήσει και λίγο αργότερα ο Μίλτος βλέπει τον Νίκο να μπαίνει στην τουρκική πρεσβεία. Τον περιμένει να βγει, αποφασισμένος να του αποκαλύψει πως τα ξέρει όλα. Του επιτίθεται, φωνάζοντάς του πως είναι προδότης και πως αυτός έδινε τις πληροφορίες στους Τούρκους για αυτόν και την Ιφιγένεια.

kokino1

Στο μεταξύ στο Ερζερούμ η Ιφιγένεια είναι φανερά καταβεβλημένη. Ο Αλή τη βλέπει να πονά ανήμπορος να τη βοηθήσει. Της συμπαραστέκεται και της λέει πως θα είναι δίπλα της και πως πρέπει να μείνει δυνατή για το παιδί. Της υπόσχεται πως ο γάμος τους θα είναι λευκός και δε θα την ενοχλήσει ποτέ. Η Ιφιγένεια τον κοιτάει με ζεστασιά αλλά του ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει άλλος άνδρας για εκείνη εκτός από τον Μίλτο.

Η μητέρα του Αλή στέκεται υποστηρικτικά και στον γιο της και στην Ιφιγένεια. Παρόλο που έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν πιέζει τον γιο της για να μάθει την αλήθεια. Εκείνος στις ερωτήσεις της αρκείται να της απαντήσει πως όσα λιγότερα ξέρει τόσο πιο ασφαλής θα είναι και η Μελικέ δεν επιμένει περισσότερο, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Οι ετοιμασίες του γάμου ξεκινούν. Στο κρησφύγετο τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Ο Θέμης και η Βασιλική παλεύουν να κατεβάζουν τον πυρετό του μωρού αλλά μάταια… Το παιδί πια βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Στο μεταξύ οι πρώτες πληροφορίες φτάνουν στο Παρίσι πως η Αυστροουγγαρία κήρυξε πόλεμο εναντίον της Σερβίας. Η Γερμανία δε θα μείνει αμέτοχη και στέλνει απεσταλμένο στην Τουρκία για να εξασφαλίσει τη συμμαχία της. Ο Καρτάλ και ο Ονούρ ονειρεύονται προσάρτηση νέων εδαφών στην Οθωμανική αυτοκρατορία και οραματίζονται την παντοδυναμία τους.

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Συγκλονιστικές εξελίξεις απόψε στις 21.00 στο OPEN

-Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης.

-Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

-Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

-Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών.

Το Κόκκινο Ποτάμι, η δραματική σειρά εποχήςσε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ξετυλίγει μια σειρά από γεγονότα που ανατρέπουν όλα όσα έμοιαζαν δεδομένα…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μανούσος Μανουσάκης

 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Αργύρης Πανταζάρας, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης,, Τατιάνα Παπαμόσχου, Χαρά ΜάταΓιαννάτου, Στέφανος Κυριακίδης, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Δρόσος, Κώστας Ξυκομηνός, Θοδωρής Φραντζέσκος, Λάμπρος Κτεναβός,, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Δήμητρα Σιγάλα, ΓιωργήςΤσαμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δημήτρης Τοπαλίδης, Πέτρος Ξεκούκης κ.α.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com