Η ΝΟΔΕ Δράμας και ο βουλευτής της ΝΔ για την Ομάδα Κρατικής Ασφάλειας Δράμας «Η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται – δεν εκφοβίζεται» - Πρωινός Τύπος
Home > νέα > Η ΝΟΔΕ Δράμας και ο βουλευτής της ΝΔ για την Ομάδα Κρατικής Ασφάλειας Δράμας «Η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται – δεν εκφοβίζεται»

Η ΝΟΔΕ Δράμας και ο βουλευτής της ΝΔ για την Ομάδα Κρατικής Ασφάλειας Δράμας «Η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται – δεν εκφοβίζεται»

Η ΝΟΔΕ Δράμας και ο βουλευτής της ΝΔ

για την Ομάδα Κρατικής Ασφάλειας Δράμας

«Η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται – δεν εκφοβίζεται»

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ σχετικά με τη διάλυση της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας εξέδωσαν χθες, τόσο η ΝΟΔΕ Δράμας της Ν.Δ, όσο και βουλευτής του κόμματος κ. Κυριαζίδης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δράμας, «με σκεπτικισμό και ανησυχία η Δραμινή Κοινωνία κατέστη γνώστης «πρωτοφανών μεθοδεύσεων», ως καταγγέλλει το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας, σε βάρος Αστυνομικών με αποτέλεσμα τη διάλυση της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας.

Η Δραμινή κοινωνία, ως κοινά αποδεκτό, χαίρει της αναγνώρισης ως μια κοινωνία φιλήσυχη και νομοταγής. Τον Αστυνομικό τον θεωρεί φίλο και προστάτη των πολύτιμων αγαθών της και δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψει μεθόδους «αλλοτρίωσης» της προσωπικότητάς και ακύρωσης του υπεύθυνου και επικίνδυνου έργου που επιτελεί.

Η Δραμινή κοινωνία στέκεται απέναντι από κάθε εκφοβισμό και απειλή, οι μετερχόμενοι δε τέτοιες μεθόδους να είναι βέβαιοι ότι θα λάβουν σύντομα τη δέουσα Δημοκρατική απάντηση.]

KYRIAZIDHS 2

Κυριαζίδης: Η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται

Με κεντρικό τίτλο «η λαϊκή ετυμηγορία δεν εκβιάζεται και εκφοβίζεται», ο βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης επισημαίνει σχετικά:

«Ο επιχειρούμενος εκφοβισμός της κοινωνίας με μεθόδους και πρακτικές Λατινικής Αμερικής από την κυβέρνηση Τσίπρας (Μαδούρο) εκπνέει.

Ο Ελληνικός λαός ζυγό δεν υπομένει και αυτό απέδειξε και ο Δραμινός λαός, χύνοντας ποτάμια αίμα, για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Κομμάτι αυτού του λαού είναι και ο εργαζόμενος Αστυνομικός, ο οποίος ήταν από τους πρώτους στη χώρα που αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία, για τη Δικαιοσύνη, για τις  ελευθερίες σ’ ένα εργασιακό χώρο που επικρατούσαν «μεσαιωνικές» συνθήκες. Γι’ αυτό και τιμάται Πανελλαδικά και όχι μόνο.

Η πρόσφατη δημοκρατική στάση και η αποφυγή εντεταλμένης βίας (χρήση δακρυγόνων) κατά των συμπολιτών του που διαδήλωναν δημοκρατικά και ειρηνικά κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσακαλώτου στην πόλη ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχε συνέπειες.

Ο εργαζόμενος αστυνομικός στον τόπο μας, με αυξημένο το στοιχείο της προσφοράς και του καθήκοντος προς τον πολίτη που υπηρετούν κατέστη ο δημόσιος εκείνος λειτουργός που αγκαλιάστηκε από τη Δραμινή κοινωνία με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη.

Οι ίδιοι εργαζόμενοι αστυνομικοί μέσω της συλλογικής τους έκφρασης από το 1988 μέχρι και χθες είχαν διασφαλίσει μια εργασιακή ειρήνη και έργο, με μια ψυχική συνένωση και αλληλεγγύη, μακριά από οποιαδήποτε μικροπολιτική – μικροκομματική πρακτική.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κατάκτηση αυτή απειλείται, καθόσον επιχειρείται ο εκφοβισμός τους, όπως άλλωστε συνέβη και σε βάρος δεκάδων συμπολιτών μας που οδηγούνται είτε στην Εισαγγελία, είτε στην Αστυνομία, είτε σε Δημόσιες Υπηρεσίες, για συμμόρφωση – υπακοή, «συμφώνως προς τα υποδείξεις», άλλως θα έχουν συνέπειες, ως είχε συγκεκριμένη Ομάδα Αστυνομικών.

Ο «κοινοβουλευτικός» εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού που δήλωσε στη Βουλή και δημοσιώς, «ότι δεν φοβάται κανένα» και ορθώς δεν πρέπει να φοβάται, την επομένη των δηλώσεών του κατέφυγε στην Εισαγγελία, καταγελώντας ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος του «προκάλεσαν σ’ αυτόν φόβο και ανησυχία» και ως ήταν επακόλουθο η εντολή δόθηκε και άρχισαν οι ανακρίσεις και οι φρουρήσεις του «μεγαλοσχήμονος».

Όλα όμως αυτά δεν τρομάζουν και δεν πτοούν τον αγωνιστή Δραμινό λαό και τους Αστυνομικούς που υπηρετούν αυτόν. Αντιθέτως τους δυναμώνουν και τους ενώνουν. Έμαθαν να πολεμούν κάθε είδους φασισμού».

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com