Home > Αθλητικά > ​Στη Δόξα θέλουν να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν…

​Στη Δόξα θέλουν να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν…

Στη Δόξα θέλουν να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν…

Του Γιάννη Κιοσίδη

Η Δόξα κέρδισε την Κυριακή την Καρδίτσα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο για 45 λεπτά, όμως πλέον όλοι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Ο δρόμος ασφαλώς και δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Γιάννης Μπύρος και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος  Ιωσηφίδης  χρειάστηκαν να πάρουν  αποφάσεις για δραστικές αλλαγές τρεις φορές το  καλοκαίρι. Η ανανέωση του ρόστερ έγινε κατά πολύ μεγάλο βαθμό ένα μήνα πριν την πρεμιέρα καθώς αποχώρησαν κάποιοι παίκτες  για να έρθουν άλλοι. Προχώρησαν  σε  σχέδιο ανανέωσης, με στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα ικανοποιεί πάνω από όλα τον κόσμο και παράλληλα θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αναμφισβήτητα η διοίκηση κατάφερε να φτιάξει το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων.  Αποκτήθηκαν παίκτες με προσωπικότητα και διάθεση να αποδείξουν πράγματα τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Η νίκη κόντρα στην Καρδίτσα έχει δώσει την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα.

Η Δόξα  καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό της  και να κάνει την υπέρβαση, με σταθερή και δυνατή διοίκηση πλέον. Στόχος να  δώσει  ξανά στον κόσμο ανάλογες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω από 3500 φίλαθλοι, αριθμός που δεν μπορείς να πεις ότι είναι μικρός, αλλά ούτε και μεγάλος για τα δεδομένα των οπαδών της Δόξας Δράμας. Αναμφισβήτητα η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι καθιστούν δυσεύρετο ακόμη και το 10ευρω του εισιτηρίου, όμως σίγουρα ρόλο έπαιξε και το ότι ο αγώνας προβάλλονταν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

 

Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο

Με μια προπόνηση -χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν και κανονικό πρόγραμμα για όλους τους άλλους ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για τους παίκτες της Δόξας. Ευχάριστα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο. Ο Φανούρης Γουνδουλάκης εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Πετκίδη και η πρώτη διάγνωση έδειξε ότι δεν υπάρχει κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα στους προσαγωγούς του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος άλλωστε μόλις ένιωσε το πρόβλημα ζήτησε αμέσως από τον Άγγελο Διγκόζη να τον αντικαταστήσει για να προλάβει μια σίγουρη επιδείνωση. Ωστόσο, θα κάνει μια μαγνητική τομογραφία για να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και μια ασφαλή ιατρική εκτίμηση.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Δημήτρη Ματσούκα που και αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι έχοντας μια ενόχληση στο δικέφαλο, εξετάστηκε από το γιατρό και δεν διαγνώστηκε κάτι το ανησυχητικό καθώς δεν ήταν παρά μόνο μια απλή διάταση. Ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και σήμερα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Τέλος, για τον Δημήτρη Μαχαίρα το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί. Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση υπήρχε μια ενόχληση στα όρια της θλάσης πρώτου βαθμού, η οποία αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε και πλέον, όπως όλα δείχνουν, ότι ο παίκτης θα είναι από σήμερα στην διάθεση του Άγγελου Διγκόζη.