Home > νέα > Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες – κτηνοτρόφοι της Δράμας

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες – κτηνοτρόφοι της Δράμας

Αποχωρούν από τα μπλόκα

οι αγρότες – κτηνοτρόφοι της Δράμας

 

ΑΝ ΚΑΙ δεν ικανοποιήθηκαν από τις συναντήσεις που είχαν μέσα στην εβδομάδα αγρότες και κτηνοτρόφοι με τον Πρωθυπουργό, αλλά και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η πλειοψηφία των μπλόκων σε όλη τη χώρα έχει αποφασίσει τη σταδιακή αποχώρηση.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκαν και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Δράμας. Όπως αποφάσισαν στις συνελεύσεις τους, τα μπλόκα του Αγίου Αθανασίου και της διασταύρωσης Κοκκινογείων αποχωρούν σήμερα Πέμπτη.

Όσον αφορά στο μπλόκο του Τελωνείου Εξοχής, η συνέλευση αποφάσισε να αποχωρήσουν συντεταγμένα αύριο Παρασκευή 23 τρέχοντος στις 12.00 το μεσημέρι. Όπως είπε με δήλωσή του στον «Π.Τ.» ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κ. Νευροκοπίου κ. Τσέρνιος, «αποχωρούμε αύριο Παρασκευή αν και δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε συντονισμένοι με την πανελλαδική, προκειμένου να δούμε πως θα συνεχίσουμε με άλλες μορφές αγώνα».