Από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
για την επέτειο από τη σφαγή
του δραμινού λαού το 1941
ΑΠΟ ΤΗΝ Ιερά Μητρόπολη Δράμας, γίνεται γνωστό ότι, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, επέτειο της σφαγής του Δραμινού λαού από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Δράμας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο από 07:00 – 10:30 π.μ.
Κατόπιν, στο μνημείο στην συμβολή των οδών Εθνικής Αμύνης και 28ης Οκτωβρίου, στο οποίο βρίσκονται κατατεθειμένα τα οστά των φονευθέντων αδελφών μας, θα τελεσθεί τρισάγιο και θ’ ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
Στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως αναφέρονται τα εξής: «Πατρικά σας προτρέπουμε να συμμετάσχετε στη Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο αποδίδοντας με την προσευχητική σας παρουσία το οφειλόμενο χρέος και την τιμή στους υπέρ πατρίδος φονευθέντες προγόνους μας».

