Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στην περιοχή. Πιθανότητα βροχόπτωσης το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στην περιοχή. Πιθανότητα βροχόπτωσης το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στην περιοχή. Πιθανότητα βροχόπτωσης το μεσημέρι και το απόγευμα

ΔΡΑΜΑ

Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Νεφώσεις αναμένονται προς το μεσημέρι, με πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων και ίσως έντονης καταιγίδας. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 33ο C. Βελτίωση του καιρού με λίγες νεφώσεις το απόγευμα και γενικά καθαρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου αύριο στην περιοχή, με το θερμόμετρο να δείχνει 33ο C το ανώτερο. Λίγες αραιές νεφώσεις το μεσημέρι και ηλιοφάνεια το απόγευμα. Καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια από το πρωί της Κυριακής στην περιοχή, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο στους 34ο C το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 20ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 33ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 20ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 57% – 33% – 71%. Άνεμοι άπνοια το πρωί., άπνοια το μεσημέρι, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 29ο C, ενώ προς το μεσημέρι αναμένονται βροχές με πιθανότητα έντονων καιρικών φαινομένων. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα και γενικά καθαρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί αύριο Σάββατο στην περιοχή με τον υδράργυρο να παρουσιάζει άνοδο στους 31ο C. Πιθανή βροχόπτωση το μεσημέρι και άμεση βελτίωση του καιρού και καθαρός τις βραδινές ώρες. Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια την Κυριακή και νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 16ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 29ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 21ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 17ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 67% – 47% – 69%. Άνεμοι B το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν προς το μεσημέρι και θα φέρουν βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία το ανώτερο στους 30ο C. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα, οι οποίες θα διαλυθούν τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια από το πρωί του Σαββάτου αύριο στην περιοχή, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία στους 31ο C. Βελτίωση του καιρού το απόγευμα με αραιές νεφώσεις και καθαρός τις βραδινές ώρες. Καλός καιρός με ηλιοφάνεια την Κυριακή και νέα άνοδο της θερμοκρασίας.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 19ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 30ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 22ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 17ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 55% – 41% – 81%. Άνεμοι άπνοια το πρωί, Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.