ΔΡΑΜΑ – Με τις χαμηλότερες αρνητικές θερμοκρασίες στην Ελλάδα το Κ. Νευροκόπι
Με τρία σημεία φιγουράρει και πάλι μπροστά το λεκανοπέδιο Κ. Νευροκοπίου, όσον αφορά στις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται αυτή την εποχή. Ήδη, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στις πρώτες θέσεις βρίσκεται μπροστά η περιοχή της Κοινότητας Νευροκοπίου με -1,8ο C, ακολουθεί το Οχυρό με -1,4ο C που επίσης δίνει σταθερά χαμηλές θερμοκρασίες και στην τρίτη θέση το Περιθώρι με -1,0ο C. Αν και μπαίνουμε ήδη στο Νοέμβριο από αύριο, ακόμα κι αν τις βραδινές ώρες σε ορισμένες περιοχές οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά χαμηλά, παρ’ όλα αυτά για την εποχή, οι συνολικές θερμοκρασίες παραμένουν αρκετά υψηλές.
ΔΡΑΜΑ
Νεφελώδης θα είναι από το πρωί σήμερα ο καιρός στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά με παροδική ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα δείξει μέχρι και 20ο C. Νεφώσεις το απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου, με τον υδράργυρο να δείχνει μέχρι και 21ο C το μεσημέρι. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια από το πρωί της Κυριακής, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε λίγες νεφώσεις που σύντομα θα διαλυθούν. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 21ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και γενικά καθαρός καιρός τις πρώτες βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια με σποραδικές νεφώσεις από το πρωί της Δευτέρας, με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 7ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 10ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 9ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 97% – 35% – 95%. Άνεμοι Δ το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και Δ αργότερα 2 μπφ.
ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
Αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου με παροδική ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα δείξει μέχρι και 19ο C. Νεφώσεις το απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί του Σαββάτου αύριο, ενώ προς το μεσημέρι θα έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια, με τον υδράργυρο να δείχνει μέχρι και 20ο C, Λίγες νεφώσεις τις πρώτες βραδινές ώρες. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια από το πρωί της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε αίθριο καιρό.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 6ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 61% – 34% – 70%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 3 μπφ.
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ
Αρκετές νεφώσεις από τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου με παροδική ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα δείξει μέχρι 20ο C. Νεφώσεις το απόγευμα και τις βραδινές ώρες. Λίγες σποραδικές νεφώσεις αναμένονται από το πρωί του Σαββάτου αύριο, με ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα δείξει μέχρι και 20ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και λίγες αραιές νεφώσεις. Ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις την Κυριακή με καλές θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 7ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 20ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 7ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 5ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 92% – 35% – 86%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 2 μπφ.

