Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Στους -13ο C η θερμοκρασία στην περιοχή. Λίγες νεφώσεις στα ορεινά και ηλιοφάνεια στα πεδινά

ΔΡΑΜΑ – Στους -13ο C η θερμοκρασία στην περιοχή. Λίγες νεφώσεις στα ορεινά και ηλιοφάνεια στα πεδινά

ΔΡΑΜΑ – Στους -13ο C η θερμοκρασία στην περιοχή. Λίγες νεφώσεις στα ορεινά και ηλιοφάνεια στα πεδινά

ΔΡΑΜΑ

Στους -5ο C η θερμοκρασία το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Ηλιοφάνεια θα έχουμε από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσουν νεφώσεις. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 4ο C. Παροδική ηλιοφάνεια το απόγευμα και λίγες αραιές νεφώσεις το βράδυ. Από νωρίς το βράδυ ο υδράργυρος θα δείξει -1ο C και θα πέσει ακόμα χαμηλότερα. Στους -5ο C αναμένεται να είναι η θερμοκρασία το πρωί της Τετάρτης αύριο, ενώ γενικά θα έχουμε ηλιοφάνεια στην περιοχή. Ο υδράργυρος το μεσημέρι θα δείξει μέχρι και 9ο C και θα παραμείνει μέχρι τους 2ο C το βράδυ με καθαρό καιρό. Γενικά ηλιοφάνεια θα έχουμε από το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο υδράργυρος το πρωί θα δείξει μέχρι -2ο C, και το μεσημέρι θα ανέβει στους 10ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και λίγες νεφώσεις το βράδυ. Γενικά ηλιοφάνεια θα έχουμε και την Παρασκευή με τον υδράργυρο το μεσημέρι στους 10ο C.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -5ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 4ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -2ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 87% – 49% – 85%. Άνεμοι ΝΔ το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Στους -13ο C έδειξε το πρωί σήμερα το θερμόμετρο στην περιοχή του Κ. Νευροκοπίου, ενώ σταδιακά μέχρι το μεσημέρι θα ανέβει στους 2ο C. Γενικά θα έχουμε παροδική ηλιοφάνεια στην και λίγες νεφώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από νωρίς το βράδυ ο υδράργυρος θα δείξει -2ο C. Λίγες νεφώσεις το βράδυ. Στους -6ο C αναμένεται να βρεθεί ο υδράργυρος το πρωί της Τετάρτης αύριο, ενώ γενικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στην περιοχή. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 8ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και γενικά καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και γενικά τις ίδιες θερμοκρασίες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -13ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 2ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -4ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -5ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 72% – 69% – 92%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 3 μπφ., Ν το μεσημέρι 2 μπφ, και ΒΔ αργότερα 3 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Στους -8ο C δείχνει το πρωί σήμερα το θερμόμετρο στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ γενικά έχουμε νεφώσεις με παροδική ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι ο υδράργυρος στους 2ο C. Νεφώσεις το απόγευμα και λιγότερες τις βραδινές ώρες. Από νωρίς το βράδυ η θερμοκρασία στους -2ο C. Γενικά ηλιοφάνεια θα έχουμε αύριο Τετάρτη στην περιοχή, με τον υδράργυρο το ξημέρωμα να δείχνει -4ο C, ενώ το μεσημέρι να ανέρχεται στους 9ο C. Ηλιοφάνεια το απόγευμα και καθαρός καιρός τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός την Πέμπτη με ηλιοφάνεια και τις θερμοκρασίες στα ίδια επίπεδα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει -8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 2ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους -3ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους -4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 75% – 56% – 93%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., Ν το μεσημέρι 3 μπφ, και Β αργότερα 2 μπφ.