ΔΡΑΜΑ – Βροχές και καταιγίδες με έντονα καιρικά φαινόμενα σε πεδινά και ορεινά
ΔΡΑΜΑ
Νεφελώδης και βροχερός ο καιρός από το πρωί σήμερα ο καιρός στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, με άνοδο της θερμοκρασίας. Το πρωί σήμερα ο υδράργυρος δείχνει 14ο C, ενώ στα ίδια επίπεδα θα είναι και το μεσημέρι. Νεφώσεις και βροχές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κατά περιόδους έντονα καιρικά φαινόμενα. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και τις βραδινές ώρες. Νεφώσεις και βροχές αναμένονται από το πρωί της Τρίτης αύριο, με τον υδράργυρο να δείχνει μέχρι και 8ο C το ξημέρωμα, ενώ το μεσημέρι θα δείξει 12ο C. Κατά το μεσημέρι αναμένεται να σταματήσουν τα φαινόμενα, ενώ θα έχουμε συννεφιά. Λίγες αραιές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια το πρωί της Τετάρτης με αρκετές νεφώσεις, με τον υδράργυρο να δείχνει 1ο C, ενώ το μεσημέρι θα ανέβει στους 12ο C. Αρκετή συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα, με βροχές τις βραδινές ώρες. Συννεφιά και βροχές από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή, με τον υδράργυρο στους 7ο C. Έντονες βροχοπτώσεις κατά περιόδους μέσα στην ημέρα, οι οποίες θα επικρατήσουν μέχρι και τις βραδινές ώρες. Καθαρός καιρός από τα μεσάνυχτα και μετά και ηλιοφάνεια την Παρασκευή.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 14ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 14ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 11ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 9ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 99% – 87% – 90%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 4 μπφ., ΝΑ το μεσημέρι 5 μπφ, και Α αργότερα 5 μπφ.
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
Νεφελώδης και βροχερός ο καιρός σήμερα στην περιοχή του Νευροκοπίου, με τον υδράργυρο να δείχνει μέχρι 11ο C τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ το μεσημέρι θα πέσει μέχρι και τους 8ο C. Βροχές θα έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με έντονα καιρικά φαινόμενα κατά περιόδους, και θα επικρατήσουν και τις βραδινές ώρες. Γενικά νεφελώδης και βροχερός θα είναι ο καιρός και αύριο Τρίτη, με τον υδράργυρο το μεσημέρι να δείχνει μέχρι και 8ο C. Τα φαινόμενα αναμένεται να σταματήσουν από τα μεσάνυχτα και θα έχουμε σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Στους -2ο C αναμένεται να είναι ο υδράργυρος το πρωί της Τετάρτης με ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις στη συνέχεια.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 11ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 8ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 6ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 99% – 98% – 98%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 4 μπφ., ΝΑ το μεσημέρι 5 μπφ, και Α αργότερα 5 μπφ.
ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ
Στους 9ο C βρίσκεται ο υδράργυρος το πρωί σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου, ενώ έχουμε συννεφιά και βροχές με έντονα καιρικά φαινόμενα κατά περιόδους. Το μεσημέρι το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και 12ο C, με τα φαινόμενα να συνεχίζονται και το απόγευμα και βράδυ κατά περιόδους εντονότερα. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και το πρωί της Τρίτης αύριο, με τον υδράργυρο στους 6ο C και στους 10ο C το μεσημέρι. Νεφώσεις και βροχές μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια θα επικρατήσει συννεφιά. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια την Τετάρτη, ενώ βροχές θα έχουμε την Πέμπτη.
Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 9ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 9ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 7ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 97% – 94% – 91%. Άνεμοι ΝΑ το πρωί 4 μπφ., ΝΑ το μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 4 μπφ.

