Δραμινοί αγρότες αναμένουν
το κυβερνητικό κλιμάκιο
για να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους
Δραμινοί αγρότες αναμένουν το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέπτεται αυτή την ώρα τη Δράμα, προκειμένου να θέσουν τα προβλήματά τους. Συγκεκριμένα, πολλοί είναι οι αγρότες που βρίσκονται από το πρωί στο Δημαρχείο Δράμας, όπου έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Συζητάμε, Αποφασίζουμε, Προχωράμε Μαζί για τη Δράμα».
Μεταξύ των μελών του κυβερνητικού κλιμακίου είναι και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ι. Ανδριανός, στον οποίο και θα παραδώσουν το ψήφισμα, όπου αναφέρουν τα αιτήματά τους.
Στα αιτήματα των αγροτών, όπως αποτυπώνονται στο ψήφισμα, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ζητήματα με τις αποζημιώσεις και τον ΕΛΓΑ, τον αριθμό ταυτότητας ακινήτου, τις επιδοτήσεις, το αγροτικό ρεύμα, το κόστος παραγωγής και τις τιμές πώλησης, αλλά και να ενταχθεί η Δράμα στο πρόγραμμα απονιτροποίησης.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελείται από τους:
– Δ. Βαρτζόπουλος, Υφυπουργός Υγείας.
– Ι. Ανδριανός, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
– Γ. Διδασκάλου, Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού.
– Ε. Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος.
– Β. Κουτσούκου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης.
– Σ. Χιονίδης, Γενικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης.
– Δ. Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας.


