Εκδηλώσεις μνήμης στο Δοξάτο 30 Ιουνίου - Η 107η Επέτειος του Πρώτου Ολοκαυτώματος του Δοξάτου - Πρωινός Τύπος
Home > νέα > Εκδηλώσεις μνήμης στο Δοξάτο 30 Ιουνίου – Η 107η Επέτειος του Πρώτου Ολοκαυτώματος του Δοξάτου

Εκδηλώσεις μνήμης στο Δοξάτο 30 Ιουνίου – Η 107η Επέτειος του Πρώτου Ολοκαυτώματος του Δοξάτου

Εκδηλώσεις μνήμης στο Δοξάτο 30 Ιουνίου

Η 107η Επέτειος του Πρώτου

Ολοκαυτώματος του Δοξάτου

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δήμο Δοξάτου, σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Κοινότητας Δοξάτου, την Κοινότητα Δοξάτου και τη ΔΗΚΕΔΗ Δοξάτου, διοργανώνονται εκδηλώσεις για την 107η επέτειο του Πρώτου Ολοκαυτώματος του Δοξάτου.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Ιουνίου και μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και μόνιμη έκθεση Ιστορικών φωτογραφιών στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί της Τρίτης 30 Ιουνίου και ώρα 07.00 έως 10.00, Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δοξάτου. Τρισάγιο στη μνήμη των σφαγιασθέντων κατοίκων του Δοξάτου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 20.30, επιμνημόσυνη Δέηση στη μνήμη των σφαγιασθέντων κατοίκων του Δοξάτου χοροστατούντος του μητροπολίτη Δράμας κ. κ. Παύλου.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο σφαγιασθέντων Ελλήνων πολιτών κατοίκων του Δοξάτου υπό των στρατευμάτων κατοχής.

Μήνυμα ημέρας από τον Δήμαρχο Δήμου Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη και ομιλία από την σ. εκπ/κό Μαρία Στυλίδου με θέμα: «Το πρώτο Ηρώο του Δοξάτου συνδεδεμένο με τη συμμετοχή των κατοίκων του Δοξάτου στους αγώνες του Έθνους».

Θα ακολουθήσουν συγκλονιστικές μαρτυρίες από μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Δοξάτου, σιγή ενός λεπτού και τέλος ο Εθνικός Ύμνος.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com