Home > Αθλητικά > Οι επτά στόχοι του Απόστολου Πετράκη για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Οι επτά στόχοι του Απόστολου Πετράκη για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Οι επτά στόχοι του Απόστολου Πετράκη

για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας

 

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

«Δίνω το λόγο μου ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φτάσει η Δόξα εκεί που της αξίζει και ξέρετε όλοι ότι οι Κρητικοί κρατάνε το λόγο τους…», τόνισε ο Απόστολος Πετράκης στην παρουσίαση του τριετούς πλάνου για τη Δόξα. Το τρίπτυχο κόσμος – ιστορία – δυναμική, θα είναι η βάση για μία επιτυχή πορεία της Δόξας, ώστε τα επόμενα τρία χρόνια, να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί στη Super League και να πρωταγωνιστήσει.

Η εκδήλωση της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο της πόλης μας, «Κούρος», το απόγευμα της Δευτέρας παρουσία εκπροσώπων αρχών της πόλης. Ο Απόστολος Πετράκης, ως εκπρόσωπος των επιχειρηματιών που αναμένονται να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας (μετά την ολοκλήρωση μεταβίβασης των μετοχών), επεσήμανε στην ομιλία του ότι η νέα διοίκηση έχει επτά στόχους, τους οποίους με σκληρή δουλειά θα τους επιτύχει. Πρώτος στόχος αποτελεί το γήπεδο, προκειμένου σύντομα να πληροί τις απαιτήσεις για την μεγάλη κατηγορία, όπως π.χ. η κατασκευή σκέπαστρου.

doxa2

Δεύτερος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν οφειλές μεγάλες προς τρίτους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πετράκης. Ως τρίτος στόχος έχει τεθεί η καλή σχέση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, κάτι που ήδη έχει επιτευχθεί, καθώς όπως επεσήμανε «… είμαστε στο ίδιο καράβι…». Άλλωστε, σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη υπάρχει η διάθεση για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών.

Ο τέταρτος στόχος αφορά την αξιοπρέπεια της ομάδας και των ανθρώπων που θα βρίσκονται στο τιμόνι της ΠΑΕ,  «θα πρέπει η ομάδα να είναι ανεξάρτητη από οποιοδήποτε ισχυρό παράγοντα του ποδοσφαίρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με ίσους όρους». Στον πέμπτο στόχο περιλαμβάνεται το ισχυρό χαρτί της Δόξας, οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα πρέπει να απολαμβάνουν καλύτερες παροχές στο γήπεδο και σ’ αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Έκτος στόχος είναι η άνοδος στη Super League μέσα στην τριετία. «Φέτος, ο μόνος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με τον «τερματισμό» μας στην πρώτη εξάδα».

doxa6

Ο Απόστολος Πετράκης στάθηκε περισσότερο στον τελευταίο, έβδομο στόχο, ο οποίος είναι η δημιουργία του Members Club. Το Members Club αποτελεί προσωπικό στοίχημα του ίδιου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη θα πληρώνουν συνδρομή ύψους 50 ευρώ και θα δικαιούνται εκπτώσεις από τοπικές επιχειρήσεις. Ήδη, από την Τετάρτη αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάτοχοι του Members Club θα έχουν έκπτωση 20% στην αγορά τους. Τα μέλη θα μπορούν, μετά από πέντε χρόνια, να συμμετέχουν στις εκλογές της ΠΑΕ και στις αποφάσεις για την ομάδα. Απευθυνόμενος στους εμπόρους επιχειρηματίες της Δράμας, ο Απόστολος Πετράκης, ζήτησε να ταχθούν στο πλευρό της ομάδας, για να την οδηγήσουν όλοι μαζί ψηλά, εκεί που ανήκει.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση της ομάδας, ο Απόστολος Πετράκης εξήγησε πως οι νέες στολές «έρχονται» από το ένδοξο παρελθόν της Δόξας. Ακολούθως, ο Απ. Πετράκης αναφέρθηκε στους κ.κ. Γ. Μπύρο και Ηλ. Χατζηελευθερίου, για τους οποίους όπως τόνισε αγαπούν πραγματικά τη Δόξα και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα.