Home > νέα >  Εύφημες μνείες απονεμήθηκαν στις Εθελοντικές Οργανώσεις της Δράμας  Για τη συμβολή του στην προστασία των δασών κατά την αντιπυρική  περίοδο

 Εύφημες μνείες απονεμήθηκαν στις Εθελοντικές Οργανώσεις της Δράμας  Για τη συμβολή του στην προστασία των δασών κατά την αντιπυρική  περίοδο

Από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜΘ και την Π.Ε. Δράμας

 Εύφημες μνείες απονεμήθηκαν

στις Εθελοντικές Οργανώσεις της Δράμας

 Για τη συμβολή του στην προστασία των δασών κατά την αντιπυρική  περίοδο

 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ εύφημων μνειών προχώρησε για άλλη μια χρονιά, Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την Π.Ε. Δράμας, προς τις Εθελοντικής Οργανώσεις του Νομού Δράμας.

Η εκδήλωση με την απονομή εύφημων μνειών γίνεται κάθε χρόνο, προκειμένου να τιμηθούν τόσο οι Οργανώσεις, αλλά και οι άνθρωποί τους, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα στην προστασία των δασών κατά την αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Μιχάλη Μουρβετίδη, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Παναγιωτίδη, του Διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κ. Χουβαρδά και εκπροσώπων των Εθελοντικών Οργανώσεων. Αξίζει να σημειωθεί, η προσφορά των Οργανώσεων δεν περιορίζεται μόνο σε ζητήματα αντιπυρικής προστασίας όπως φύλαξης δασών και άλλων περιοχών, αλλά η συμβολή τους είναι σημαντική ακόμα και στην αναζήτηση αγνοουμένων και σε άλλες δράσεις για την ίδια περίοδο.

Οι Εθελοντικές Οργανώσεις είναι:

Κυνηγητικός Σύλλογος Δράμας.

Κυνηγητικός Σύλλογος Προσοτσάνης.

Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών & Φίλων Δράμας .

Σύλλογος Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α.

Λέσχη Καταδρομών Δράμας.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  –“Σαμαρείτες” Δράμας.

Οικολογική Κίνηση Δράμας.