Home > Νέα > Η 23η Ετήσια Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ

Η 23η Ετήσια Συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜΘ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Ετήσια Συνέλευση και η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στη Λεπτή Ορεστιάδας.
Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Βουλευτής Έβρου Ν.Δ και Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ., κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κα. Ελεονόρα Μοσχοφίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας κ. Γεώργιος Καραγιάννης, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Ιωάννης Κατσιαμάκας, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Ανδρέας Βέλλιος, ο Ειδικός Γραμματέας Θεσμικών, Ασφαλιστικών και Οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Κωνσταντίνος Πλατιάς, ο εκπρόσωπος της 16ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Παναγόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Καϊπάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Γκράνας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κουτούζος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Πασχάλης Συριτούδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Ρίζος, ο Εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Σταμπούλης, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής Αστυνόμος Α΄ κ. Πέτρος Δεμερτζίδης, ο Ταμίας ως Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Βιομηχάνων Βορείου Έβρου κ. Βλάσιος Πεντίδης, οι Εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας[Ε.Α.Κ.Μ.] κ. Σταύρος Κουκουφίκης και ο κ. Κωνσταντίνος Πλευρίτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας κ. Ηλίας Ακίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτριος Τσακίρης, η Ταμίας ως Εκπρόσωπος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας κα. Μαρία Ζαχοπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλ/λων Συν.Φυλαξης Δράμας κ. Ισαάκ Μουστακίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Καβάλας κ. Στέλιος Αμοιρίδηςκαι ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [Ι.Ρ.Α] κ. Κωνσταντίνος Λύτρας.
Την βασιλόπιτα της Ένωσης, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Αστυνομίας και τις δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα χρονιά. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ ΑΜΘ και Γ΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ενημέρωσε τους παρόντες σχετικά με τα τρέχοντα, συνδικαλιστικά θέματα και τα πεπραγμένα των δραστηριοτήτων της Ένωσης.
Κατόπιν το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Γιάννης Κατσιαμάκας, και αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στα ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία μας σε κεντρικό επίπεδο, τις επικείμενες κρίσεις, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας σε οικονομικό, ασφαλιστικό επίπεδο κλπ και βράβευσε συμβολικά στο πρόσωπο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ.Θ. όλους τους Αξιωματικούς, τα στελέχη και το Αστυνομικό προσωπικό της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. για τη συνεχή και αδιάκοπη προσφορά τους στους πολίτες της ακριτικής μας Περιφέρειας «φυλάσσοντας τις υπηρεσιακές Θερμοπύλες» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Τη φυσική ηγεσία σε ανώτατο επίπεδο εκπροσώπησε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο οποίος ευχήθηκε προσωπικά σε όλους τους παρευρισκομένους για τη νέα χρονιά, μεταφέροντας συνάμα τις ολόθερμες ευχές του Αρχηγού του Σώματος Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβαλά, ο όποιος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ένωσης, έστειλε και αυτοπροσώπως τις ευχές του, συγκινώντας τα μέλη μας και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα υπηρεσιακά θέματα της Θράκης και τη συμπαράσταση του στις δράσεις της Ένωσης.
Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ακόμη βραβεύσεις, μετά από προηγούμενη ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και συγκεκριμένα του Δημάρχου Ορεστιάδας, κ. Βασίλειου Μαυρίδηκαι του Ταμία του Συνδέσμου Βιοτεχνών Βιομηχάνων Β. Εβρου, κ. Βλάσιου Πεντίδη, για την πολύτιμη προσφορά τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ευαισθησίες τους στα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών, στεκούμενοι στο πλευρό των τοπικών μελών.
Επιπρόσθετα, επισημοποιήθηκε η απόφαση του Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜΘ και Επικεφαλής της παράταξης «Αξιωματική Συσπείρωση ΑΜΘ» κ. Αναστάσιου Δραγουδάκηνα μετονομαστεί σε «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών ΑΜΘ-ΕΣΚΑ ΑΜΘ» και να προσχωρήσει στην Κεντρική Παράταξη «Ε.Σ.Κ.Α.» με Επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΟΑΞΙΑ κ. Γιάννη Κατσιαμάκα, ο οποίος χαιρέτησε την κίνηση αυτή, σημειώνοντας την νικηφόρα της δυναμική στις τελευταίες εκλογές της Π.Ο.ΑΞΙ.Α, που την εμπιστεύτηκε το 75% των αντιπροσώπων πανελλαδικά.
Η όμορφη εκδήλωση, έκλεισε με την παράθεση γεύματος μετά ζωντανής μουσικής, σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τα μέλη της Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *