Home > Αθλητικά > Η Δόξα Δράμας έχει το δικό της σπιτάκι στην Ονειρούπολη  «Η Δόξα είναι εδώ, παρούσα και ενεργή σε όλον τον νομό»

Η Δόξα Δράμας έχει το δικό της σπιτάκι στην Ονειρούπολη  «Η Δόξα είναι εδώ, παρούσα και ενεργή σε όλον τον νομό»

Η Δόξα Δράμας έχει το δικό της

σπιτάκι στην Ονειρούπολη 

«Η Δόξα είναι εδώ, παρούσα και ενεργή σε όλον τον νομό»

 

Η Δόξα Δράμας συμμετέχει μετά από χρονιά με δικό της σπιτάκι στην Ονειρούπολη Δράμας. Κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Ονειρούπολης, πολλά παιδιά επισκέφθηκαν το σπιτάκι της Δόξας και συμμετείχαν σε δράση της ομάδας παρουσία των ποδοσφαιριστών της Δόξας.  «Σήμερα γεμίσαμε… χαμόγελα και γκολ! Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας υποδέχθηκαν μικρούς φίλους της ομάδας μας και μαζί γίναμε όλοι μια μεγάλη, ενωμένη παρέα. Τα παιδιά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα σουτάκια, γέλασαν, έπαιξαν και έζησαν από κοντά τη χαρά του ποδοσφαίρου δίπλα στους αγαπημένους τους παίκτες.

Η σημερινή δράση ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να επικοινωνήσουμε ξανά με τον κόσμο μας και να δείξουμε ότι η Δόξα είναι εδώ, παρούσα και ενεργή σε όλον τον νομό. Η σχέση μας με την Ονειρούπολη γίνεται κάθε χρόνο πιο δυνατή — και φέτος είμαστε ακόμη πιο περήφανοι που ο θεσμός αποτελεί χορηγό της φανέλας μας.

Μαζί, στηρίζουμε τις χαρές της πόλης και δημιουργούμε όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους. Η Δόξα είναι εδώ. Κοντά στα παιδιά, κοντά στους φιλάθλους, κοντά στη Δράμα» αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Παραμονή της Άγιας Βαρβάρας τα καραβάκια που έφτιαξαν τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές τον ακαδημιών της Δόξας έκαναν την καθέλκυσή τους στα νερά της Αγίας Βαρβάρας τηρώντας το έθιμο. Παίρνοντας μαζί τους τα όνειρα, τις ελπίδες και τις ευχές των μικρών της μεγάλης οικογένειας των μαυραετών για να ταξιδέψουν σε ένα όμορφο μέλλον για όλους. Μαζί τους ήταν οι γονείς τους, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, ο προπονητής Γιώργος Αγγελίδης και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου Άγγελος Καλλινικίδης.