Home > Νέα > Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»

Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση

του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί»

 

ΑΠΟ ΤΟ Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «Οι Κομνηνοί», γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 18.00, θα γίνει η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία – αίθουσα του κτηρίου του Συλλόγου στην οδό 19ηs Mαΐου 2, 3os όροφοs στην πόλη τηs Δράμαs.

Τα θέματα Ημερησίαs Διάταξηs είναι τα εξής:

Aπολογισμόs δράσηs – Πεπραγμένα απερχόμενου Δ.Σ – Οικονομικόs Απολογισμόs Προηγούμενου Έτουs. – ‘Εγκριση προϋπολογισμού Τρέχοντοs  Έτουs.

Aρχαιρεσίεs για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και τηs Eξελεκτικήs Επιτρoπήs.

Σε περίπτωση αναβολήs λόγω μη απαρτίαs μελών θα συγκληθεί την επόμενη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ και στην Εξελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει το αργότερο μέχρι 5 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 13.00 να υποβάλλουν σχετική αίτηση στα γραφεία του συλλόγου.