Μια μουσική παλέτα
«Χίλια φεγγάρια -χίλια κύματα»
στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, η «UNDERCURRENT ART Α.Μ.Κ.Ε.» και ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Δράμας
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, η «UNDERCURRENT ART Α.Μ.Κ.Ε.» και ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Δράμας παρουσιάζουν την εκδήλωση «Χιλια φεγγαρια-χιλια κυματα» στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας το Σάββατο στις 31 Μαΐου στις 8.00 μ.μ..
Μια μουσική παλέτα από δημιουργίες των Ennio Morricone, Nino Rota, ABBA, από τραγούδια, που ερμήνευσε ο Andrea Bocelli αλλά και άλλοι καλλιτέχνες, από το χώρο του κινηματογράφου και όχι μόνο.
Ψυχή της εκδήλωσης και βασική δημιουργός της, η κα. Έφη Ζάννη.
«Αφιερώνουμε την εκδήλωση:
1.-Στους Νεφροπαθείς- στους ανθρώπους που ζουν καθημερινά τον πόνο, τον έχουν αγκαλιάσει τον πόνο και πορεύονται στο ανηφορικό μονοπάτι
2.- σε όλους τους ανθρωπους που υποφέρουν απο ασθένειες ψυχικές και σωματικές
3.- σε όλους εμάς που ασθενούμε πνευματικά και χρειαζόμαστε την αφύπνιση της αγάπης και
4.-Ιδιαίτερα στους “Αγγελικούς ανθρωπους” που είναι κοντά μας και προσπαθούν με όλες τις αντοχές τους να δώσουν ζωή και αγάπη: στους νοσηλευτές- τις νοσηλευτριες, τους τραυματιοφορείς, τις καθαρίστριες, τους τραπεζοκόμους, τους γιατρούς μας, που περνούν ασταμάτητα μέσα απο χίλια κύματα για να απαλύνουν τον πόνο της ζωή μας.
Το θαύμα της αγάπης είναι να στεκόμαστε μέσα στην νύχτα, μέσα στην γεμάτη από ήχους σιωπή, μέσα στο κέντρο απο τα χτυπήματα της ζωής γεμάτοι εγκώμια ευλογημένα.
θα σας υποδεχτούμε αυτό το Σάββατο στο Ωδείο Δράμας, στις 8, να υμνήσουμε μαζί, να ψάλουμε μαζί τον πόνο μας.
Ειναι ο μόνος δρόμος “πέρασμα” ώστε να διασχίζουμε τον πόνο και να ζήσουμε την αγάπη» αναφερουν οι διοργανωτές.