Home > Αθλητικά > Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Τρεξίματος Πετρούσας “ΚΟΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” την Τετάρτη 20 Αυγούστου

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Τρεξίματος Πετρούσας “ΚΟΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” την Τετάρτη 20 Αυγούστου

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Τρεξίματος

Πετρούσας “ΚΟΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”

την Τετάρτη 20 Αυγούστου

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 8ο Αγώνα Δρόμου Πετρούσας «Κότιος Γεώργιος», ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Αυγούστου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και παιδικό αγώνα 1.000 μ.

Η διαδρομή ξεκινάει από την κεντρική πλατεία Πετρούσας και η πορεία που ακολουθούν οι δρομείς και των 5 χλμ. και των 10 χλμ. είναι περιφερειακά του χωριού με τον τερματισμό να είναι και πάλι στην κεντρική πλατεία. Υπάρχει μια μικρή κλίση καθώς το χωριό είναι στους πρόποδες βουνού. Ο παιδικός αγώνας είναι ένας ευχάριστος αγώνας 1000 μ. μέσα στο χωριό. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν ως τις 10 Αυγούστου.

Ο αγώνας δρόμου διοργανώνεται από όλους τους φορείς της Κοινότητας Πετρούσας, Πολιτιστικό Σύλλογο, ΓΣ «ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ», Εθελοντική Ομάδα «Στηρίζω» και την μερική υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης.

Η διαδρομή 10.000m  έχει ώρα εκκίνησης 19.15.  και διάρκεια 02.00 ώρες.

Η διαδρομή 5.000m έχει ώρα εκκίνησης 19.30 και διάρκεια 01.00 ώρα.

Ο παιδικός αγώνας 1.000m έχει ώρα εκκίνησης 18.30.