Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Μπ. Καζεπίδης μιλά στον «Π.Τ.» - Πρωινός Τύπος
Home > Αθλητικά > Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Μπ. Καζεπίδης μιλά στον «Π.Τ.»

Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Μπ. Καζεπίδης μιλά στον «Π.Τ.»

Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού,

Μπ. Καζεπίδης μιλά στον «Π.Τ.»

Αρνητικά όλα τα νέα τεστ για κορωνοϊό

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τα τεστ για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Πανδραμαϊκού.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Πανδραμαϊκού: «ΑΡΝΗΤΙΚΟ ήταν το αποτέλεσμα για το σύνολο των test για Covid-19  που υπεβλήθησαν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην ορθή  διαδικασία του σχετικού  προβλεπόμενου πρωτοκόλλου και ελπίζουμε να έχουμε σύντομα κοντά μας και τον ποδοσφαιριστή μας, Δημήτρη Κονταξή».

Καζεπίδης «Στόχος ένα ‘’σκαλοπάτι’’ πιο πάνω από πέρυσι»

Μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ που έγιναν σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας του Πανδραμαϊκού επανήλθε η ηρεμία στην ομάδα, αν και όπως ομολογεί ο προπονητής, Μπάμπης Καζεπίδης, ήταν εξαρχής αισιόδοξοι, δεδομένου ότι λάμβαναν αυστηρά όλα τα απαιτούμενα μέτρα σε καθημερινή βάση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο  τεχνικός της δραμινής ομάδας μίλησε στον «Π.Τ.», μετά τα ευχάριστα νέα και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήμασταν αισιόδοξοι εξαρχής, γιατί πέρα από το κρούσμα που είχαμε, δεν είχε παρουσιαστεί πρόβλημα σε κανένα άλλο παιδί. Όλα τα παιδιά τα θερμομετρούσαμε και τα παρακολουθούσαμε καθημερινά, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ότι δεν παρουσίαζαν κανένα σύμπτωμα. Πιστοί στις διαδικασίες και στην υπευθυνότητα, ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας, ενημερώσαμε τον ΕΟΔΥ και κάναμε τα τεστ, για τα οποία, όπως μας ενημέρωσαν βγήκαν όλα αρνητικά».

padrt5am2

Για την πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνικής, μετά την «περιπέτεια», όπως βεβαίωσε ο προπονητής, θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις της από τη Δευτέρα, όπως θα επίσης θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα με τα φιλικά παιχνίδι. «Άλλωστε, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλή φόρμα, αφού το τελευταίο διάστημα, έκαναν ατομικές προπονήσεις».

Σε ερώτησή μας για το φετινό πρωτάθλημα καθώς οι τρεις ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας μπήκαν στον 1ο όμιλο, ο Μπάμπης Καζεπίδης επεσήμανε ότι: «Φέτος, θεωρώ ότι θα είναι ένα πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στον όμιλο φέτος συμμετέχουν 16 ομάδες, με καλή ποιότητα. Βέβαια οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν ποδοσφαιριστές από έναν νομό 1,5 εκατομμυρίου. Θεωρώ ότι θα είναι ένας πολύ καλός όμιλος με ανεβασμένο επίπεδο, κάτι που είναι πολύ καλό».

Όσον αφορά το στόχο της ομάδας για φέτος, ο τεχνικός του Πανδραμαϊκού εξήγησε πως η ομάδα θα βάλει τα δυνατά της να κάνει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Αν και το ρόστερ του Πανδραμαϊκού έχει ολοκληρωθεί κατά 90%, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι «πολύ καλό», όπως εξήγησε ο Μπάμπης Καζεπίδης, θα εξετασθεί σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως, ο προπονητής του Πανδραμαϊκού ομολόγησε πως από τα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια της ομάδας, έχει διαφανεί πως η ομάδα διαθέτει καλύτερη ποιότητα από την περσινή, ενώ σίγουρα είναι πιο ολοκληρωμένη σε όλες τις γραμμές.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com