Home > Αθλητικά > Οι Δραμινοί Μ. Κολόζος και Θ. Τερνεκτσής κατέκτησαν αμφότεροι χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

Οι Δραμινοί Μ. Κολόζος και Θ. Τερνεκτσής κατέκτησαν αμφότεροι χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

Οι Δραμινοί Μ. Κολόζος και Θ. Τερνεκτσής

κατέκτησαν αμφότεροι χάλκινο μετάλλιο

στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης

Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν ωραίους αγώνες

 

Ο κόσμος κατέκλυσε τις εξέδρες στην ανοιχτή και την κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τα αγωνίσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης κατηγοριών 2025 (ΠΠ-ΠΚ, Π-Κ, Ε-Ν).

Οι αθλητές και αθλήτριες, η αφρόκρεμα της νέας γενιάς, τα έδωσαν όλα μέσα στο νερό. Σημειώθηκαν δυο νέα πανελλήνια ρεκόρ: στα 50μ πεταλούδα ο Νίκος Σπαθαράκης (ΑΟΠ Φαλήρου) με 24.19 σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων. Το προηγούμενο είχε ο Κολιόπουλος με 24.36 από το 2009.

Στο Ο.Α.Κ.Α το τετραήμερο βρέθηκε η «αφρόκρεμα» της νέας γενιάς και  1800 αθλητές/τριες από 150 σωματεία όλης της χώρας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας συμμετείχε  στη διοργάνωση με 9 αθλητές και την 2η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών πέτυχε 2 σημαντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Κολόζος και ο Θανάσης Τερνεκτσής κατέκτησαν αμφότεροι το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Μάριος Κολόζος στον τελικό των 200μ. ελεύθερο Παίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση.

Ο Θανάσης Τερνεκτσής στον τελικό των 400μ. Μ.Α Εφήβων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση.

Ο Θανάσης Τερνεκτσής στον τελικό των 200μ. Μ.Α Εφήβων κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.

Στο ίδιο αγώνισμα ο Βαγγέλης Χατζηπαναγιώτου κατέλαβε την 6η θέση.

Ο Γιάννης Κυριακίδης με πάρα πολύ καλή εμφάνιση στα 100μ. Ύπτιο Εφήβων κατέκτησε την 5η θέση.

Σε μια πολύ ανταγωνιστική σκυταλοδρομία 4Χ100 Μικτή Ομαδική Εφήβων ο Κολυμβητικός Όμιλος Δράμας κατάλαβε την 8η θέση με τους Κυριακίδη Ιωάννη, Τερνεκτσή Θανάση, Χατζηπαναγιώτου Βαγγέλη και Κολυμπάση Σπυρίδωνα.

Τέλος, ο Μάριος Κολόζος κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 100μ. Ελεύθερο Παίδων.