Σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Δράμα 86’ - Πρωινός Τύπος
Home > Αθλητικά > Σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Δράμα 86’

Σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Δράμα 86’

 

Σκληρή δουλειά

για τους παίκτες του Δράμα 86’

 

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Δράμα 86’, με τον Σάκη Βαλαβάνη να δοκιμάζει τις αντοχές των παικτών καθημερινά με τέσσερις ώρες προπόνησης, στις 07:00 και 18:30.

Οι Δραμινοί παίκτες δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς και εντάσεις, ενώ βγάζουν και πάθος καθημερινά στην προπόνηση με μοναδικούς απόντες τους Λάμπρο Βάκκα και Ισαάκ Παγωνίδη που θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο προπονητής είναι του Δημήτρη Φραγγούλη ο οποίος ταλαιπωρείται με τενοντίτιδα και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί μέχρι να αποθεραπευτεί.

Την εβδομάδα που διανύουμε η ομάδα της Δράμας, θα κάνει συνολικά οκτώ προπονήσεις χωρισμένοι σε δυο γκρούπ λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ θερμομετρούνται οι αθλητές πριν μπουν στο γήπεδο Κραχτίδης.

Θα ακολουθήσουν φιλικά παιχνίδια για τη δραμινή ομάδα με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο και με την Πυλαία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα τηρηθούν από τις ομάδες όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Υποστήριξη στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας

Ο Bianco Monte Δράμα 1986, εκφράζει την στήριξη του στους αθλητές και μέλη της ομάδας του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και εύχεται περαστικά σε όλους. Στον κάθε έναν θα μπορούσε να είχε συμβεί. Μεταφέροντας και τις ευχές των αθλητών μας από καρδιάς τους ευχόμαστε όλους σύντομα υγιείς να τους δούμε στο γήπεδο.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com