Στην Εθνική Κορασίδων
Κ15 η Δραμινή Λυγία
Συλλογίδου της Δόξας 2016
Σπουδαία διάκριση για τη Δραμινή Λυγία Συλλογίδου και για την ομάδα ποδόσφαιρου της Δόξας 2016. Η Λυγία επιλέχθηκε στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων Κ15, στην ομάδα των ποδοσφαιριστριών που θα λάβουν μέρος στη 2η φάση Προεπιλογής Κοριτσιών κάτω των 15. Η 2η φάση θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου 2026.
Η νεαρή μέσος, που αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, αποτελεί σημαντικό μέλος της οικογένειας της Δόξας. Με την ποιότητά της, την αγωνιστική της συνέπεια και τη μαχητικότητά της στη μεσαία γραμμή, συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη των στόχων της. Η επιλογή αυτή αποτελεί ανταμοιβή για το ταλέντο και την αφοσίωσή της και της προσφέρει την ευκαιρία να φορέσει το εθνόσημο.
Σε ανακοίνωσή της, η ΔΟΞΑ 2016 F.C. Women συγχαίρει με περηφάνια τη νεαρή ποδοσφαιρίστρια και της εύχεται καλή επιτυχία. «Συνέχισε να δουλεύεις, να ονειρεύεσαι και να μας κάνεις περήφανους», είναι το μήνυμα της διοίκησης προς την αθλήτρια, με την ομάδα να σημειώνει ότι «η Δόξα σε καμαρώνει».

