Στον τελικό του Πανελληνίου
Πρωταθλήματος η Δραμινή
Δάφνη Σαββίδου
Με μια σημαντική επιτυχία επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η Ακαδημία Γυμναστικής Δράμας – Ρυθμική και Αισθητική, καθώς η νεαρή αθλήτρια Δάφνη Σαββίδου εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής.
Η Δάφνη Σαββίδου (γεννημένη το 2015) συμμετείχε στον Προκριματικό Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων Ατομικού και Ομαδικού Βορείου Ελλάδος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από την 1η έως τις 3 Μαΐου.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια η αθλήτρια ένιωσε πως η εμφάνισή της είχε περιθώρια βελτίωσης, η ποιότητα και οι δυνατότητές της ήταν αρκετές για να της δώσουν το «εισιτήριο» για τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος.
Η Ακαδημία εξέφρασε την υπερηφάνεια της για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας: «Η Ακαδημία μας είναι περήφανη για την πρόκριση της αθλήτριάς μας και στόχος μας είναι μια ακόμη καλύτερη παρουσία στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες. Σκοπός της Ακαδημίας μας είναι να φτάνουμε τα παιδιά στο υψηλότερο επίπεδο, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες τους, καθώς επίσης και την ποιοτική δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία».

