Home > Αθλητικά > Συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» «Στόχος μας είναι η ισονομία που θα φέρει την ισορροπία που έχει χαθεί εδώ και καιρό στα πρωταθλήματά μας»

Συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» «Στόχος μας είναι η ισονομία που θα φέρει την ισορροπία που έχει χαθεί εδώ και καιρό στα πρωταθλήματά μας»

Συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι»

«Στόχος μας είναι η ισονομία που θα φέρει

την ισορροπία που έχει χαθεί εδώ

και καιρό στα πρωταθλήματά μας»

 

Ο συνδυασμός «Καθαρό Παιχνίδι» επανέρχεται με νέο δελτίο τύπου, στο οποίο «συστήνεται» και αναλύει τη φιλοσοφία του για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής: «Κατά γενική ομολογία, η κατάσταση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Δράμας έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.

Τα προβλήματα πλέον μας ξεπερνούν και η λύση τους παραμένει πολύ μακρινή υπόθεση. Τα σωματεία ασφυκτιούν από την αντιμετώπιση που έχουν από τη σημερινή διοίκηση της ένωσης μας.

Μια διοίκηση που λειτουργεί εξυπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των σωματείων.

Η διοίκηση του ενός και ενός μικρού κύκλου «φίλων» που κάνουν τη δική τους πολιτική με βάση «τα δικά μας καλά και συμφέροντα».

Ο διαχωρισμός σε δικούς μας και στους άλλους έχει κόψει στα δύο μια ένωση που υπάρχει για να εξυπηρετεί όλους και χωρίς διακρίσεις.

Όμως μόνο αυτό δεν γίνεται.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, να τελειώσει.

Η διοίκηση με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά δεν αντέχει άλλο.

Τα σωματεία μας πνίγονται κάθε μέρα από τα προβλήματα που τους προσθέτει η λειτουργία της σημερινής διοίκησης της ένωσης μας.

Ο συνδυασμός μας «ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» έχει ένα βασικό στόχο. Την ισονομία που θα φέρει την ισορροπία που έχει χαθεί εδώ και καιρό στα πρωταθλήματα μας.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι που ομορφαίνει το Σαββατοκύριακο μας. Η χαρά αυτών που αγωνίζονται και αυτών που παρακολουθούν τον ανταγωνισμό μέσα στις τέσσερεις γραμμές ενός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η χαρά έχει χαθεί και μαζί της το ενδιαφέρον όλων όσων συμμετέχουν. Τα γήπεδα αδειάζουν, το ενδιαφέρον σβήνει και τα προβλήματα περισσεύουν.

Οι λύσεις υπάρχουν πάντα αρκεί να υπάρχει η βούληση να εφαρμοστούν. Μέχρι τώρα επιτρέπονται όλα στο βωμό της διαφύλαξης της καρέκλας. Οι αδικίες, οι διακρίσεις και τα εκβιαστικά διλλήματα είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Ο τίτλος που δώσαμε στην κίνηση μας δίνει και το κεντρικό στίγμα μας.

«Καθαρό παιχνίδι» και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Σε αυτή την προσπάθεια πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους κοντά μας, αρωγούς σε αυτή τη προσπάθεια.

Αυτούς  που νιώθουν την αδικία και αυτούς που πιστεύουν ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από τον κατήφορο της απαξίωσης που βρίσκεται σήμερα το ποδόσφαιρο της Δράμας. Πρωταθλήματα χωρίς ενδιαφέρον, με ελάχιστο ανταγωνισμό και ατελείωτα προβλήματα, οικονομικά διοικητικά καιν αγωνιστικά.

Με σκληρή δουλειά από όλους, με τη συμμετοχή όλων και όχι μόνο των ημετέρων, μπορούμε να πετύχουμε να έχουμε και πάλι πρωταθλήματα αξιοπρέπειας με τη συμμετοχή περισσότερων ομάδων, χωρίς τα ντροπιαστικά  α.α  (άνευ αγώνα) που σκιάζουν το πρόγραμμα κάθε αγωνιστικής.

Έχουμε τη διάθεση, έχουμε τις προτάσεις και ζητάμε τη συμμετοχή σας.

Τη στήριξη όλων που θέλουν να δουν καλύτερα πρωταθλήματα και να απολαμβάνουν πραγματικά τη χαρά που προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε ένα νομό με πολύ μεγάλη ιστορία όπως είναι ο νομός μας.

Πρόταση για την επόμενη

μέρα των πρωταθλημάτων

Εφόσον η πολιτεία δεν ακυρώσει όλα τα φετινά πρωταθλήματα, το δικό μας πλάνο για να βγούμε από την σημερινή κατάσταση είναι ξεκάθαρο.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε επιστροφή στην κανονικότητα βάζοντας ερασιτεχνικά σωματεία να αγωνιστούν Τετάρτη- Κυριακή μέσα στο κατακαλόκαιρο μόνο και μόνο για να βγει το πρόγραμμα ενός πολύπαθου πρωταθλήματος που κύλησε κάτω από συνθήκες πολύ χαμηλής ποιότητας.

Η πρόταση μας είναι να κλείσουν όλα τα πρωταθλήματα με βάση τις βαθμολογικές θέσεις που κατείχαν οι ομάδες πριν από την αναστολή της αγωνιστικής δράσης.

Κατά συνέπεια από την Α΄ κατηγορία το σωματείο Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ έχοντας οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση , ΠΡΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ στην Γ’ Εθνική  κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα διεξαχθεί με 16 ομάδες

Από την Α΄ κατηγορία δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Στη Β΄ κατηγορία:

Τα σωματεία που κατέχουν την πρώτη θέση στους δύο ομίλους θα προβιβαστούν στην Α΄ κατηγορία, στην προκειμένη περίπτωση

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΑΓ.  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ   και   ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ.  ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ,

και τα μπαράζ θα γίνουν τέλος Αυγούστου αρχές  Σεπτεμβρίου μετά από συνεννόηση των σωματείων που κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση στους δύο ομίλους .

Στην περίπτωση αυτή  σύμφωνα με τις βαθμολογίες τα ζευγάρια που προκύπτουν είναι τα εξής:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΔΟΥΝΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ

ΔΟΞΑ ΑΝΤ. Κ ΑΣΤΡΙΝΟΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ Ν. ΚΡΩΜΝΗΣ

Οι νικητές από τα δύο ζευγάρια μεταξύ τους και ο νικητής που θα προκύψει θα προβιβαστεί στην Α΄ κατηγορία.

-Αναπόφευκτα ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΔ θα γίνει τέλος Αυγούστου αρχές  Σεπτεμβρίου σε ημερομηνία που θα οριστεί σε συνεννόηση με τα δύο σωματεία που θα λάβουν μέρος.

-Με την ευκαιρία ανακοινώνουμε ότι στις προθέσεις μας είναι η δημιουργία  της   Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας ώστε να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Δεν θέλουμε άλλη απαξίωση στα πρωταθλήματα μας και το εννοούμε.

Φτάνει πια ο κατήφορος και η μιζέρια του δραμινού ποδοσφαίρου !!!

Η Ομάδα   στήριξης,

Δαμιανός Καγγελίδης , Νίκος Χαρακίδης,  Γιώργος Βουγιουκλής, Χαράλαμπος Καρυπίδης , Γιώργος Νταλίδης, Κώστας Καρανικόλας, Πέτρος Παπαδόπουλος , Κώστας Αργυριάδης , Γιάννης  Κεσκίνογλου, Δημήτρης Περσίδης, Αριστείδης Μανδρατζής, Κοσμάς Ευθυμιάδης, Σπύρος Αποστολίδης , Δημήτρης Κότιος (DIKOUME) , Νίκος Καλονικίδης ,  Γιώργος  Σανοζίδης , Παύλος Μανδρατζής , ……………