Τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από το πρωί της Τρίτης στην Π.Ε. Δράμας - Πρωινός Τύπος
Home > νέα > Τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από το πρωί της Τρίτης στην Π.Ε. Δράμας

Τα νέα μέτρα που θα ισχύουν από το πρωί της Τρίτης στην Π.Ε. Δράμας

Τα νέα μέτρα που θα ισχύουν

από το πρωί της Τρίτης

στην Π.Ε. Δράμας

Τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου να αποφευχθεί ένα οριζόντιο lockdown, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης η χώρα θα χωριστεί σε δύο ζώνες, τη ζώνη επιτήρησης (τις «πράσινες» και «κίτρινες» περιοχές του χάρτη) και τη ζώνη αυξημένου κινδύνου (τις «πορτοκαλι» και «κόκκινες» περιοχές του χάρτη), όπου ανήκει και η Δράμα.

Σε όλη την επικράτεια θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας παντού, σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους. ενώ θα ισχύει για ολόκληρη τη χώρα απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00.00 έως τις 05.00,

Στις περιοχές που ανήκουν πλέον στη ζώνη αυξημένου κινδύνου, όπου ανήκει και η Δράμα, εκτός από τα μέτρα που ήδη ισχύουν, θα προστεθούν και οι εξής:

Ειδικά εκεί, στις προηγούμενες ρυθμίσεις, προστίθενται και οι ακόλουθες:

  1. Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης, πλην της κατ’ οίκον διανομής φαγητού και της παραλαβής απ’ το κατάστημα.
  2. Αναστέλλεται η λειτουργία των χώρων ψυχαγωγίας, πολιτισμού και άθλησης: Μπαρ, καφέ, κινηματογράφοι, μουσεία και θέατρα όπως και κλειστά γυμναστήρια.

Ανοιχτά παραμένουν τα κομμωτήρια.

  1. Σε αντίθεση με την άνοιξη, ωστόσο, ΔΕΝ απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νομού.

Ελεύθερη κυκλοφορία, ανοικτά σχολεία και καταστήματα

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com