Home > Νέα > Τουριστικές διαδρομές και γαστρονομία της ΑΜΘ στην Φρανκφούρτη

Τουριστικές διαδρομές και γαστρονομία της ΑΜΘ στην Φρανκφούρτη

Στοχευμένες ενέργειες από την Περιφέρεια ΑΜΘ

Τουριστικές διαδρομές

και γαστρονομία της ΑΜΘ

στην Φρανκφούρτη

 

 

ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ενέργειες προβολής και προώθησης στο πεδίο του τουρισμού, συνεχίζει η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Δράμας. Στο πλαίσιο αυτή, η ΠΑΜΘ συμμετείχε μαζί με την ομάδα Τουρισμού σε ειδική δράση προβολής του ΕΟΤ που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, παρουσία του Έλληνα Γενικού Προξένου και της Δ/ντριας του ΕΟΤ στην Γερμανία.

Η δράση είχε ως κύριο στόχο την ανάδειξη:

– Των τουριστικών διαδρομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

– Του πλούσιου γαστρονομικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μέσω γενικής παρουσίασης και προβολής σχετικών βίντεο, περίπου 30 τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών της Γερμανίας ενημερώθηκαν εκτενώς για το τουριστικό αποτύπωμα της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ακολούθως, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν τοπικά προϊόντα μαγειρεμένα με παραδοσιακές τοπικές συνταγές, όπως το χαρακτηριστικό καβουρμά με αυγά και την λαχανιά με χοιρινό του Έβρου.

Η καμπάνια εξωστρέφειας και η προσπάθεια προβολής της Περιφέρειας συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ζάππειο στην Αθήνα.

«Η συμμετοχή μας σε τέτοιες στοχευμένες δράσεις είναι κρίσιμη για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την ενίσχυση της θέσης της Περιφέρειάς μας στη διεθνή τουριστική αγορά. Η γαστρονομία μας αποτελεί ισχυρό δέλεαρ και βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας», δήλωσε ο κ. Αρχοντής.