Home > Νέα > Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας

 

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας

Σε ομοψυχία και αγώνες για τα δίκαια κεκτημένα κάλεσαν τα Σωματεία των εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν τις καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Δήμου

 

 

 

 

Του Θανάση Πολυμένη

 

ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ετήσια γιορτή τους με την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας, σε συνεργασία με τον Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΔ Δράμας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, ενώ συμμετείχαν σ’ αυτήν και πολλοί απ’ όσους αυτή τη στιγμή εργάζονται στα 8μηνα του Δήμου σε διάφορες θέσεις.

Την έναρξη της εκδήλωσης άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας κα. Σοφία Μαχαιρίδου, η οποία κατά τον χαιρετισμό της, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλους, ενώ μίλησε για «ομοψυχία και ενότητα στον κλάδο, γιατί οι αγώνες που πρόκειται να δώσουμε στο μέλλον προβλέπεται να είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε ενότητα. Το δικαίωμα εργασίας, αποτελεί πανανθρώπινη αξία. Εύχομαι επίσης, η άριστη συνεργασία που έχουμε με τη διοίκηση του Δήμου, να συνεχιστεί και αυτή τη χρονιά. Ως πρόεδρος των εργαζομένων και το διοικητικό συμβούλιο, είμαστε δίπλα και θα είμαστε, στα προβλήματα και τις αγωνίες όλων των συναδέλφων.»

dimotikoi ypalliloi1

Στη συνέχεια, ο πατήρ Αναστάσιος ευλόγησε την βασιλόπιτα των εργαζομένων, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός και από την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΔ κα. Σταυρούλα Συμεωνίδου, η οποία μεταξύ άλλων και των ευχών επεσήμανε:

«Είμαστε εδώ, σε πείσμα των καιρών που θέλουν χειρότερα πράγματα, να παλεύουμε με μια ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Είμαστε εδώ, οι άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είμαστε υπηρέτες και πρέπει να είμαστε, ενός κόσμου που χειμάζεται. Είμαστε εδώ για να ευχηθούμε καλή χρονιά και να ευχηθούμε, πώς σε ότι περνάει από το χέρι μας, θα συμβάλλουμε να είναι μια καλή χρονιά για τους συμπολίτες μας. Γιατί, πιστεύω ότι στους δύσκολους αυτούς καιρούς με πετσοκομμένους μισθούς και εργατικά δικαιώματα, το φιλότιμό μας, φαίνεται. Φαίνεται στις ανθρώπινες υπηρεσίες του προσφέρουμε στους πολίτες».

Τέλος, η κα Συμεωνίδου, είπε ότι, «Η ΔΕΥΑΔ είναι μια από τις καλύτερες ΔΕΥΑ όλης της Ελλάδας. Λειτουργεί με προσωπικό που για τα μέτρα δικτύου άλλες ΔΕΥΑ έχουν τριπλάσιο προσωπικό, διασφαλίζει τη δημόσια υγεία, προστατεύει το περιβάλλον, έχει κοινωνικά τιμολόγια και στη Δράμα κανένας άνεργος και κανένας αναξιοπαθής δεν έχει μείνει χωρίς νερό. Γίνεται ένας φοβερός αγώνας για να στηρίξουμε όλους τους συμπολίτες μας, σε αντίσταση με ένα σύστημα που λέει, δεν έχεις λεφτά, θα πεθάνεις». Κλείνοντας τόνισε ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί, ενώ σημείωσε ιδιαίτερα: «Όταν παραδίδεται μια χώρα, παραδίδει γη και ύδωρ».

Χαιρετισμό απηύθυνε στη συνέχεια ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος, ο οποίος μίλησε για την αγαστή συνεργασία της δημοτικής αρχής με όλους τους εργαζομένους οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ επανέλαβε για άλλη μια φορά, ότι «το νερό είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό».

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, επικεφαλής και εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων. Εκ μέρους της «Πόλης και Ζωής» ο κ. Μλεκάνης, εκ μέρους της «Αυτοδιοίκησης Πολιτών» ο κ. Ηλιόπουλος, εκ μέρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Στεφανίδης και εκ μέρους του «Project Δράμα 2020» ο κ. Τσιαμπούσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *