Home > Αθλητικά > Ξεκίνησε η «εποχή» Καλλινικίδη στον Γ.Σ. Δόξα Δράμας► Ο Λ. Καλλινικίδης στον «Π.Τ.» ► Ο νέος πρόεδρος του Γ.Σ. Ιωάννης Δάντζερας μιλάει στον «Π.Τ.»

Ξεκίνησε η «εποχή» Καλλινικίδη στον Γ.Σ. Δόξα Δράμας► Ο Λ. Καλλινικίδης στον «Π.Τ.» ► Ο νέος πρόεδρος του Γ.Σ. Ιωάννης Δάντζερας μιλάει στον «Π.Τ.»

Ξεκίνησε η «εποχή»

Καλλινικίδη

στον Γ.Σ. Δόξα Δράμας

Ο Λ. Καλλινικίδης στον «Π.Τ.»: «Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε … και να γράψουμε νέα ιστορία στο ποδόσφαιρο»

Ο νέος πρόεδρος του Γ.Σ. Ιωάννης Δάντζερας μιλάει στον «Π.Τ.»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη 

Η οικογένεια Καλλινικίδη αναλαμβάνει πλέον να «τρέξει» οικονομικά τον Γ.Σ. Δόξα Δράμας, με πρόεδρο τον ιατρό, Ιωάννη Δάντζερα. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Καλλινικίδης με τον αδελφό του Γιάννη και τον ανιψιό του Λευτέρη Καλλινικίδη, είναι οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής, οι οποίοι «μπαίνουν μπροστά» οικονομικά για να στηρίξουν την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, όπου μετά τη διενέργεια αρχαιρεσιών αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. της Δόξας Δράμας. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ιωάννης Δάντζερας, με Α’ Αντιπρόεδρο τον αντιδήμαρχο Δράμας, Παναγιώτη Σαλπιγγίδη. Β’ Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Μεταβιτσιάδης, Γενικός Γραμματέας ο Βασίλης Σταϊκίδης, ταμίας ο Χαρίλαος Ψαρράς και μέλη ο Δημοσθένης Παγωνάς και ο Αναστάσιος Παυλίδης. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Χατζηδιάκος αναλαμβάνει υπεύθυνος των Ακαδημιών της Δόξας.

Κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση, ο Άγγελος Καλλινικίδης, ανέφερε πως όλοι έχουν λάβει έναν φάκελο με τις αρμοδιότητές τους και τα θέματα, ιεραρχημένα με τα οποία θα ασχοληθούν. Ενδεικτικά, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Παναγιώτη Σαλπιγγίδης θα έχει στην ευθύνη του τεχνικά θέματα του γηπέδου.

Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, ο Λευτέρης Καλλινικίδης μιλώντας στον «Π.Τ.» και απευθυνόμενος στον κόσμο της Δόξας δήλωσε: «Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες της Δόξας, με αφορμή τις σημερινές εκλογές, θα ήθελα να εκφράσω τη σημασία αυτής της στιγμής για όλη την ομάδα μας.

Είναι μια ευκαιρία να ενωθούμε και να συνεργαστούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για να φέρουμε και πάλι δόξα στον τόπο μας και να γράψουμε νέα ιστορία στο ποδόσφαιρο.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και συμβουλή που θα συμβάλει στην ανάπτυξη και επιτυχία της Δόξας.

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε καινούριες ιδέες και να συνεργαστούμε με όλους όσους επιθυμούν να συμβάλουν στην άνοδο της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και προσδοκούμε με ενθουσιασμό τις επόμενες προκλήσεις και τις επιτυχίες που θα φέρουμε από κοινού».

Σε δηλώσεις του στον «Π.Τ.» ο νέος Πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ιωάννης Δάντζερας αναφέρθηκε στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων, αλλά και τον προωταρχικό στόχο της νέας σύνθεσης του Δ.Σ. να φτάσουν τη Δόξα εκεί που της αξίζει.

«Αναλαμβάνω νέος  πρόεδρος  στον Γ.Σ Δόξα Δράμας. Η ενασχόλησή μου με τα διοικητικά της Δόξας βέβαια «μετράει» αρκετά χρόνια, περίπου μία εικοσαετία με μικρά διαλείμματα.

Η αγάπη για την ομάδα είναι το πρώτο κίνητρο. Μετά από μία χρονιά αποτυχημένη που μας έριξε σε μία κατηγορία, η οποία δεν αρμόζει εννοείται στην  ιστορία της Δόξας και στο όνομά της, βρέθηκε ένας άνθρωπος – κατόπιν παρότρυνσης των Δοξαίων της Θεσσαλονίκης – ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα τους. Ήρθε στην Δράμα και εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ομάδα, ενώ παράλληλα συναντήθηκε με αρκετούς ανθρώπους, με τους οποίους τον συνδέει μια σχέση εμπιστοσύνης. Έτσι, είπαμε να ξεκινήσουμε μία νέα προσπάθεια για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Αυτό είναι το μότο της υπόθεσης όσον αφορά την εμπλοκή μου και την εμπλοκή της οικογένειας Καλλινικίδη στα διοικητικά της Δόξας.

Η  επόμενη μέρα θέλει πάρα πολλή δουλειά, ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα αποτελείται κυρίως από δραμινά παιδιά. Επαναλαμβάνω, στόχος μας είναι να πάμε τη Δόξα ψηλά, εκεί που ανήκει. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Λάλας με την ομάδα του, όπως τον προπονητή τερματοφυλάκων και τον γυμναστή και θα είμαστε στη διάθεσή του. Από εκεί και πέρα, έχουμε ήδη ανανεώσει με τους ποδοσφαιριστές, Αλέξη Κόντο, Γιάννη Περσίδη, Στέλιο Μπλιο και Άγγελο Μπεζυρτζή, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί και με τους Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Μάρκο Καπτέλι, Μίλτο Βασιλειάδη και Άρη Ιορδανίδη. Βέβαια, έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας και αναμένουμε τις αποφάσεις τους».

Σε ερώτηση του «Π.Τ.» για το πού θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η Δόξα Δράμας και τα όσα ακούγονται, ο νέος πρόεδρος της Δόξας εξήγησε πως: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι προς το παρόν, γιατί βαθμολογικά, αυτή τη στιγμή, είμαστε στο Α’ τοπικό. Αν έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη, θα είναι κάτι πολύ θετικό και θα μας βρει έτοιμους».

Σχετικά με την οργάνωση των ακαδημιών της Δόξας, ο κ. Δάντζερας τόνισε: «Οι ακαδημίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε ένα σύλλογο. Θέλουμε να κάνουμε τις ακαδημίες μας ισχυρές και γενικά τις ακαδημίες της περιοχής˙ να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε το έμψυχο δυναμικό όλων αυτών των μεγάλων ταλέντων, τα οποία παίρνουν πρωταθλήματα περιφερειακά, πανελλήνια και κάποια στιγμή τα παιδιά αυτά χάνονται. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όλα αυτά τα ταλέντα και να δημιουργήσουμε μία ισχυρή ομάδα που να στηρίζεται σε δραμινά παιδιά».

Το νέο Δ.Σ. αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Αγαπητοί συνδοξαίοι, μια νέα αρχή ξεκίνησε σήμερα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν θα αναλωθούμε σε θεωρίες, αφήνουμε πίσω κάθε εσωστρέφεια και ενωμένοι προχωράμε, για να δημιουργήσουμε την Δόξα που όλοι ονειρευόμαστε.

Η δημιουργία δεν θα είναι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πολυεπίπεδη και σε κάθε βήμα μας θα υπάρχει διαφάνεια και ενημέρωση.

Η Δόξα ανήκει σε όλους μας και ακόμη περισσότερο σε αυτούς που έγραψαν την  ιστορία της και στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της.

Τέλος, επισημαίνουμε πως πρόθεση μας είναι να έχουμε άριστες σχέσεις με όλους τους Συλλόγους και με όλους τους θεσμικούς φορείς, αλλά για εμάς θα ισχύει για πάντα το ΔΟΞΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

Με Δοξαίκους χαιρετισμούς, Το Δ.Σ. και η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Δράμας η “Δόξα”».