Home > Νέα > Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Με μεγάλη συμμετοχή η κοπή βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

 

Με την συμμετοχή της Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Εθελοντών αλλά και πλήθους Δραμινών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας του Περιφερειακού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Την βασιλόπιτα, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, δίνοντας και τις πατρικές ευχές του για το νέο έτος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Χρήστος Λιθηρόπουλος, ως εκπρόσωπος του Αντιπερειφερειάρχη Δράμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο οποίος επέδωσε και πιστοποιητικά εκπαίδευσης σε θέματα πυρόσβεσης σε Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Δράμας.

Η νέα Πρόεδρος, κα. Νίνα Παπαδοπούλου, στην σύντομη ομιλία της, έκανε, αναφορά στην ιστορία και την κοινωνική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού διαχρονικά και μετέφερε τους Ερυθροσταυρικούς χαιρετισμούς του Προέδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αντωνίου Αυγερινού, τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της. Συναισθανόμενη την ευθύνη που αναλαμβάνει, υποσχέθηκε ότι ο Ερυθρός Σταυρός θα είναι παρών στην κοινωνία της Δράμας, και θα συνεχίσει την ανθρωπιστική του προσφορά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τα υπάρχοντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον κ. Ανδρέα Χαραλαμπίδη Αντιπρόεδρο, τον κ. Νικόλαο Λαλισσίδη Γενικό Γραμματέα, τον κ. Γεώργιο Σελαλματζίδη Ταμία, τον κ. Ελευθέριο Χρυσοχοΐδη και την κα. Σοφία Γρηγοριάδου, ενώ παρουσίασε τα νέα, την κα. Δέσποινα Παρασίδου, Υπεύθυνη του Κέντρου Νεότητας του Δήμου Δράμας «Γεώργιος Παρασίδης», την κα. Ελένη Ευθυμιάδου υπάλληλο της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., τον κ. Ιωάννη Παρασκευά Ηλεκτρολόγο και Εθελοντή Σαμαρείτη Διασώστη, και την κα. Ευγενία Στυλιανίδου-Χαρίσκου ζωγράφο. Ευχαρίστησε επίσης, την υπεύθυνη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας κα. Ελισσάβετ Κοντονάσιου, Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια, καθώς και τις Εθελόντριες Νοσηλευτικής κα. Άννα Σαραφοπούλου, κα. Ελισάβετ Γιαννωτάκη-Χαραλαμπίδου, κα. Σοφία Γρηγοριάδου συν/χες Νοσηλεύτριες, κα. Θεοδώρα Ισπύρογλου-Απτίδου και κα. Κυριακή Δερμεντζόγλου. Τέλος, ευχαρίστησε την κα. Ιωάννα Σακόλη Εθελόντρια Σαμαρείτισσα, Υπεύθυνη του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας.

Την εκδήλωση, έκλεισε η Πρόεδρος της Εφορείας Εθελοντών Νοσηλευτικής, κα. Άννα Σαραφοπούλου, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων των Εθελοντών και των δύο Σωμάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών την χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας κ. Γεώργιος Γεωργιάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δράμας κ. Γεώργιος Τσεπίλης, η Πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας κα. Αλίκη Τσιαμούρα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Δράμας κα. Ευγενία Σαραφίδου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ακρίτας Νέας Κρώμνης» κ. Άρης Παναγιωτίδης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δουφεξής, η κα. Λίζα Θεοδωρίδου από την Μέριμνα Ποντίων Κυριών, ο πρώην Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης, και ο εξαίρετος Ιατρός κ. Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *