Home > Νέα > Εκδήλωση στη Δράμα «Ενεργειακή Κρίση: Η Ελλάδα στο κατώφλι της Νέας Εποχής. Ελπίδες και γεωστρατηγικές προκλήσεις»

Εκδήλωση στη Δράμα «Ενεργειακή Κρίση: Η Ελλάδα στο κατώφλι της Νέας Εποχής. Ελπίδες και γεωστρατηγικές προκλήσεις»

Εκδήλωση στη Δράμα «Ενεργειακή Κρίση:

Η Ελλάδα στο κατώφλι της Νέας Εποχής.

Ελπίδες και γεωστρατηγικές προκλήσεις»

Ομιλητές: Γιάννης Μανιάτης, Κωνσταντίνος Υφαντής, με συντονισμό του Γιάννη Πολίτη

 

 

 

ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδιαφέρουσα εκδήλωση – συζήτηση, διοργανώνει με πρωτοβουλία της, η βουλευτής Δράμας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κα. Χαρά Κεφαλίδου για τα ενεργειακά.

Κεντρικός τίτλος της εκδήλωσης: «Ενεργειακή Κρίση: Η Ελλάδα στο κατώφλι της Νέας Εποχής. Ελπίδες και γεωστρατηγικές προκλήσεις», η οποία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Δράμας, με ομιλητές:

– Τον κ. Γιάννη Μανιάτη, πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, καθηγητή στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, στα επιστημονικά πεδία: Συστήματα και Πολιτικές Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, Ενεργειακά Συστήματα και Κλιματική Αλλαγή, Καινοτομία και Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα.

– Τον κ. Κωνσταντίνο Υφαντή, Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στα επιστημονικά πεδία: Διεθνείς Σχέσεις με Έμφαση στις Σπουδές Ασφάλειας και στη Θεωρία των Διεθνών Σχέσεων και την Εξωτερική Πολιτική.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος  κ. Γιάννης Πολίτης.