Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ – Γενικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις

ΔΡΑΜΑ

Λίγες νεφώσεις αναμένονται τις πρωινές ώρες σήμερα, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε γενικά ηλιοφάνεια στην περιοχή και καλές θερμοκρασίες. Νεφώσεις τις βραδινές ώρες σήμερα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αύριο Τρίτη και αρκετές νεφώσεις με παροδική ηλιοφάνεια. Νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια αναμένονται το πρωί της Τετάρτης, ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Γενικά καθαρός ο καιρός το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις το πρωί της Πέμπτης και παροδική ηλιοφάνεια στην περιοχή και γενικά καθαρός ο καιρός το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 15ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 6ο  C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 97% – 37% – 86%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός ο καιρός σήμερα στο Νευροκόπι, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους και αρκετή ηλιοφάνεια, ενώ θα έχουμε και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Αρκετές νεφώσεις το βράδυ, οι οποίες θα πυκνώσουν το πρωί της Τρίτης και θα φέρουν βροχή το μεσημέρι. Αρκετές νεφώσεις στη συνέχεια καθώς και τις βραδινές ώρες.  Αρκετές νεφώσεις το πρωί της Τετάρτης με παροδική ηλιοφάνεια, ενώ προς το μεσημέρι αναμένεται βροχόπτωσης. Καλύτερος ο καιρός το βράδυ. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια την Πέμπτης στην περιοχή και γενικά βροχερός ο καιρός την Παρασκευή.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 0ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 4ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 2ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 86% – 39% – 91%. Άνεμοι Β το πρωί 3 μπφ., Ν το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΒΑ αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες σήμερα στο Παρανέστι και ηλιοφάνεια. Καλός ο καιρός το απόγευμα και αρκετές νεφώσεις μετά τα μεσάνυχτα, οι οποίες θα επικρατήσουν αύριο Τρίτη στην περιοχή με παροδική ηλιοφάνεια. Πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης το απόγευμα και νεφώσεις το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις το πρωί της Τετάρτης και παροδική ηλιοφάνεια, ενώ στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί ο καιρός και την Πέμπτης. Νεφώσεις το πρωί της Παρασκευής και βροχές τις απογευματινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 5ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 94% – 48% – 94%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.