Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα την περιοχή, άστατος καιρός από Μ. Παρασκευή και το τριήμερο

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα την περιοχή, άστατος καιρός από Μ. Παρασκευή και το τριήμερο

ΔΡΑΜΑ – Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα την περιοχή, άστατος καιρός από Μ. Παρασκευή και το τριήμερο

ΔΡΑΜΑ

Καλός ο καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες το μεσημέρι. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Για αύριο Μ. Παρασκευή, αναμένεται παροδική ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, ενώ σύντομα θα έχουμε νεφώσεις που θα επικρατήσουν για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανότητα βροχόπτωσης και μάλιστα με έντονα φαινόμενα τις πρώτες βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια από το πρωί του Μ. Σαββάτου, ενώ πριν από το μεσημέρι θα έχουμε νεφώσεις που θα επικρατήσουν για το υπόλοιπο της ημέρας, αλλά και το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις με παροδική ηλιοφάνεια από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και πιθανή ασθενή βροχόπτωση το μεσημέρι και το απόγευμα. Νεφώσεις το βράδυ και βροχές από τα μεσάνυχτα και μετά, οι οποίες θα συνεχιστούν ασθενείς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα και μέχρι το βράδυ.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 5ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 10ο  C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 50% – 27% – 77%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Γενικά καλός ο καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα στο Λεκανοπέδιο Νευροκοπίου με τη θερμοκρασία θα ανεβαίνει αρκετά για την εποχή. Λίγες νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Παροδική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις αναμένονται αύριο Μ. Παρασκευή με βροχές τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες. Κατά περιόδους έντονα φαινόμενα. Συνέχιση των φαινομένων με νεφώσεις και βροχή ασθενέστερα όμως, από το πρωί του Μ. Σαββάτου μέχρι και αργά το απόγευμα. Μερική ηλιοφάνεια το πρωί της Κυριακής του Πάσχα με αρκετές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι θα έχουμε ασθενή βροχόπτωση. Βροχές από το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 3ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 17ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 8ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 5ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 55% – 31% – 73%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Ν το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Ηλιοφάνεια και καλός καιρός με αυξημένη θερμοκρασία σήμερα στην περιοχή του Παρανεστίου. Λίγες νεφώσεις τι βραδινές ώρες, οι οποίες θα επικρατήσουν και αύριο Μ. Παρασκευή, με βροχές κατά περιόδους. Έντονη βροχόπτωση το βράδυ στην περιοχή και πιθανότητα πλημμυρικών φαινομένων. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί του Μ. Σαββάτου με παροδική ηλιοφάνεια, ενώ αρκετές νεφώσεις θα έχουμε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και βροχές από το μεσημέρι και μετά. Νεφώσεις και βροχές κατά περιόδους αναμένονται για τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 6ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 18ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 11ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 7ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 58% – 32% – 81%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.