Home > Νέα > 15 εισακτέοι ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας στο ΔΙΕΚ Νοσοκομείου Δράμας

15 εισακτέοι ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας στο ΔΙΕΚ Νοσοκομείου Δράμας

15 εισακτέοι ειδικότητας Βοηθών

Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας

στο ΔΙΕΚ Νοσοκομείου Δράμας

Για ειδικότητες στο παράλληλο μηχανογραφικών αποφοίτων Λυκείου

 

 

ΟΠΩΣ ανακοινώνεται από το Δημόσιο ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, μέσα από δημοσίευση σε ΦΕΚ για τις ειδικότητες του παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου των αποφοίτων Λυκείου για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στα Δημόσια ΙΕΚ, γίνεται γνωστό ότι υπάρχουν 15 θέσεις στη ειδικότητα της Βοηθητικών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας.

Σύμφωνα με την απόφαση ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες και ο αριθμός των εισακτέων ανά Ι.Ε.Κ. και ειδικότητα στα δημόσια Ι.Ε.Κ., για τους τελειόφοιτους και τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για το σχολικό έτος 2022-2023 οι οποίοι υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο.

Η ειδικότητα που προσφέρει το ΔΙΕΚ Γ.Ν. Δράμας, είναι «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» και υπάρχουν σ’ αυτό 15 θέσεις.

Για όσους επιθυμούν την παρακολούθηση της εν λόγω ειδικότητας μέσω της διαδικασίας της άμεσης εγγραφής χωρίς την συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, καθώς και για κατατάξεις στις ήδη υπάρχουσες ειδικότητες, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση εντός ημερών με πληροφόρηση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας.