Home > νέα > Προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν οι εργασίες για τη συντήρηση των γηπέδων στην ανάπλαση

Προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν οι εργασίες για τη συντήρηση των γηπέδων στην ανάπλαση

Ανοίγουν για το κοινό από την ερχόμενη Δευτέρα

Προς την ολοκλήρωσή τους οδεύουν

οι εργασίες για τη συντήρηση

των γηπέδων στην ανάπλαση

 

 

Προς την ολοκλήρωσή του οδεύει το έργο της συντήρησης των δύο μεγάλων αθλητικών χώρων στην ανάπλαση επί των οδών Χελμού και Διοικητηρίου. Πρόκειται για τα δύο γήπεδα τένις και μπάσκετ, τα οποία είχαν κλείσει για συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών στις αρχές Ιουνίου.

Αν και επρόκειτο να παραδοθούν εντός 15 ημερών, παρ’ όλα αυτά, οι καιρικές συνθήκες με τις έντονες βροχοπτώσεις και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, δεν επέτρεψαν την γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών. Παρ’ όλα αυτά, ολοκληρώνονται μέχρι τέλος της εβδομάδας οι εργασίες βαφής του δαπέδου, καθώς και της συντήρησης στο υπόλοιπο τμήμα τους και από την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν προς χρήση από τους συμπολίτες μας.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα στον «Πρωινό Τύπο» ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Καψημάλης, ο Δήμος Δράμας έχει ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων ευθύνης του, που αριθμούν πάνω από 20 και πλέον γήπεδα.

Το έργο στην οδό Χελμού περιελάμβανε νέα χρώματα για τα γήπεδα και πλήρη συντήρηση, αλλαγή δαπέδων, μπασκετών και ό,τι άλλο απαιτούνταν.

Με την ολοκλήρωση του έργου, αναμένεται να υπάρξει σημαντική αναβάθμιση στους συγκεκριμένους χώρους και σε λίγες μέρες οι συμπολίτες μας θα μπορούν να απολαύσουν τις δωρεάν αθλοπαιδιές με ακόμα καλύτερες επιδόσεις!

Από εδώ και πέρα και σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναμένεται η εγκατάσταση του εργολάβου στο γήπεδο Κραχτίδη, όπου και θα διαμορφωθούν υπαίθριοι χώροι γηπέδων βόλεϊ, χάντμπολ και ποδοσφαίρου καθώς και το σύνολο του περιβάλλοντος χώρου. Πρόκειται επίσης για ένα σημαντικό έργο, που θα προσφέρει στους Δραμινούς τη δυνατότητα να αθλούνται.