Home > Αθλητικά > Η Χωριστή κέρδισε και άφησε εκτός κυπέλλου τη Δόξα Δράμας- Κετσιεμενίδης: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας…»

Η Χωριστή κέρδισε και άφησε εκτός κυπέλλου τη Δόξα Δράμας- Κετσιεμενίδης: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας…»

Η Χωριστή κέρδισε

και άφησε εκτός κυπέλλου

τη Δόξα Δράμας

Κετσιεμενίδης: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας…»

 

Ο Ορφέας Χωριστής πέτυχε μία σπουδαία νίκη για την ιστορία του κερδίζοντας με 2-1 τη Δόξα Δράμας. Για τη 2η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βουτσινά για να ισοφαρίσει η ομάδα της Δόξας Δράμας με κεφαλιά του Δημήτρη Κυριακίδη στο 51’. Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρούτσης, ενώ το γκολ της πρόκρισης του Ορφέα πέτυχε ο Αραμπατζής με κεφαλιά στο 97’.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης δήλωσε: «Μετά το παιχνίδι της Κυριακής σε ένα γήπεδο σχεδόν βούρκο επιλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες μας και δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν πολλά νέα παιδιά. Δεχθήκαμε δύο γκολ σε δύο στατικές φάσεις, αυτές που απαιτούν σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση και όπως φαίνεται αυτά σήμερα δεν τα είχαμε. Παρ’ όλα αυτά δεν θα αποσυντονιστούμε. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και εκεί να πρωταγωνιστήσουμε. Πρέπει κάποια παιδιά να καταλάβουνε ότι από μόνη της η φανέλα δεν κερδίζει. Πρέπει να προσπαθήσουνε για να κερδίσουνε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

Το σημερινό παιχνίδι δεν είναι ένα παιχνίδι χωρίς σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε. Τα παιδιά που έπαιξαν στο σημερινό βασικό κορμό και είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι της Κυριακής φάνηκαν να είναι κουρασμένα. Είναι πολύ λογικό. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο μας για τον αποκλεισμό. Το παιχνίδι ήθελε σοβαρότητα και εμείς δεν την είχαμε».

Οι συνθέσεις:

Ορφέας Χωριστής (Ηλίας Παντζαρίδης): Κουμουρτζής, Μανωλεσάκης, Παπαεμμανουήλ, Παρασχίδης, Τσιρίτης, Μελλισσίδης (76′ Παπαδόπουλος Σ.), Αραμπατζής, Μερτζανάκης (62΄Ψυχραίμης), Βουτσινάς, Κουμπρόγλου, Αθανασίου.

Δόξα Δράμας (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Μπεζυρτζής,  Ιορδανίδης, Αρ. (95′ Ιορδανίδης Χρ.), Στάικος, Φραγκούλης, Μπλιός, Τζελίδης (46′ Παπαϊωάννου), Κυριακίδης Σ.(23′ Περσίδης), Πιτσόλης, Χατζηδημητρίου (75′ Βάντερσον), Ρούτσης, Παπαδόπουλος (46’Κυριακίδης Δ.).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παρασκευούδης / Σαπανίδης – Κοτανίδου