Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Νεφώσεις και βροχές σήμερα με έντονα φαινόμενα κατά περιόδους

ΔΡΑΜΑ – Νεφώσεις και βροχές σήμερα με έντονα φαινόμενα κατά περιόδους

ΔΡΑΜΑ – Νεφώσεις και βροχές σήμερα με έντονα φαινόμενα κατά περιόδους

ΔΡΑΜΑ

Γενικά συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα  πεδινά, ενώ θα έχουμε βροχοπτώσεις καθ’ όλη την περίοδο της ημέρας. Έντονα φαινόμενα και μεγάλο ύψος βροχής, αναμένονται τις πρώτες βραδινές ώρες, ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν όλο το βράδυ. Πτώση της θερμοκρασίας. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Τρίτη στην περιοχή, με νεφώσεις από το πρωί και βροχές, οι οποίες θα επικρατήσουν το απόγευμα και το βράδυ. Νεφώσεις και βροχές και το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά το απόγευμα, οπότε και αναμένεται μερική βελτίωση του καιρού. Άστατος ο καιρός την Πέμπτης με νεφώσεις, μερική ηλιοφάνεια και λίγες βροχές το απόγευμα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 14ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 13ο  C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 10ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 70% – 54% – 75%. Άνεμοι BΑ το πρωί 2 μπφ., A το  μεσημέρι 5 μπφ, και A αργότερα 6 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Νεφελώδης και βροχερός ο καιρός σήμερα στο λεκανοπέδιο Νευροκοπίου, όπου αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας και πτώση της θερμοκρασίας. Υψηλά ποσοστά βροχής τις απογευματινές ώρες ενώ τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Νεφώσεις και βροχές αναμένονται επίσης και αύριο Τρίτη στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μερική βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός την Τετάρτη με νεφώσεις και βροχές από το πρωί και μερική βελτίωση αργά το απόγευμα.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 4ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 10ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 9ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 7ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 75% – 87% – 86%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., Α το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 5 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Νεφελώδης και βροχερός ο καιρός σήμερα στο Παρανέστι από τις πρωινές ώρες. Έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα αναμένονται τις απογευματινές και βραδινές ώρες στην περιοχή. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και αύριο Τρίτη με νεφώσεις και βροχές. Εξασθένηση των φαινομένων τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες της Τρίτης. Νέος γύρος νεφώσεων και βροχής το πρωί της Τετάρτης με έντονα καιρικά φαινόμενα. Εξασθένιση και μερική βελτίωση αναμένεται από το πρωί της Πέμπτης.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 8ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 13ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 11ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 76% – 65% – 87%. Άνεμοι ΒΑ το πρωί 3 μπφ., Α το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 5 μπφ.