Home > Πρώτο Θέμα > Ποια διεθνής αλυσίδα ανοίγει κατάστημα στη Δράμα

Ποια διεθνής αλυσίδα ανοίγει κατάστημα στη Δράμα


Ποια διεθνής αλυσίδα ανοίγει

κατάστημα στη Δράμα


Εντείνονται οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος JYSK, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα στον Ιούλιο στη Δράμα (στο 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας, στον κόμβο). Χάρτης

Η JYSK είναι μια Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ στα Ελληνικά) που διαθέτει πάνω από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο και εμπορεύεται όλα τα είδη για το σπίτι. Το Σκανδιναβικό design φτάνει πλέον και στη Δράμα και μέσω των εξαιρετικών προσφορών για τις οποίες φημίζεται η JYSK παγκοσμίως γίνεται προσιτό σε όλους.

jysk store

Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group, ένας όμιλος εταιριών με συνολικό ετήσιο τζίρο 4.25 δις €. Ο αρχικός ιδρυτής της, Lars Larsen, είναι γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας που έχει πάντα «μια σπουδαία προσφορά».

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στο Aarhus της Δανίας ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Το 2004 η JYSK τύπωσε και μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας την αυτοβιογραφία του Lars Larsen. Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Δανός επιχειρηματίας εμφανιζόταν ο ίδιος στα πρώτα διαφημιστικά σποτ της JYSK τον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στη Δανία!

Διαβάστε σε e-book την αυτοβιογραφία του Lars Larsen

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε 52 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο με το συνολικό προσωπικό της να αριθμεί περίπου 23.000 υπαλλήλους.

Σε μια εποχή που πολλές μεγάλες εταιρείες αποχωρούν από την Ελλάδα, η JYSK επέλεξε να έρθει και να επενδύσει στη χώρα μας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η Δανέζικη εταιρεία έχει ανακοινώσει πενταετές πλάνο με 40 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Στην Ελλάδα η JYSK έχει αυτή τη στιγμή 27 καταστήματα και πολύ σύντομα και η Δράμα θα αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK, ενώ στο πλάνο της εταιρείας είναι το άνοιγμα πολλών ακόμα καταστημάτων στην Ελλάδα.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ 1ου καταστήματος ΣΕΠ15_LARSEN KAI ΔΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ

  Ο Lars Larsen εγκαινιάζει το 1ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, στην Αθήνα (Σεπτέμβριος 2015)

H JYSK πιστεύει πως η ποιότητα δεν πρέπει απαραίτητα να κοστίζει μια περιουσία. Ο λόγος που έχει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είναι η ποιότητα σε καλή τιμή. Τα στρώματα, τα παπλώματα, τα μαξιλάρια, τα υφάσματα, τα έπιπλα εσωτερικού χώρου αλλά και τα έπιπλα κήπου έχουν όμοια ποιότητα με εκείνη των ακριβών εναλλακτικών επιλογών – αλλά σε χαμηλότερες τιμές.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα και είδη διακόσμησης. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Εμπνευστείτε από τις προτάσεις της JYSK για την ανανέωση του σπιτιού σας

Η ώρα των εγκαινίων πλησιάζει και οι προσφορές εγκαινίων που ετοιμάζει η JYSΚ αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία ανανέωσης για το σπίτι και τον κήπο που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Aκολουθήστε τη JYSK Greece στα Social Media

JYSK GREECE στο Facebook

JYSK GREECE στο Instagram

JYSK GREECE στο YouTube

Storage

Bedroom

Duvets & Pillows

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinning set

95465