Home > νέα > Βραβεύτηκε το πρόγραμμα «Κοινωνικό Σχολείο – Social School» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής-Διάκριση μεταξύ 300 πρωτοβουλιών από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς

Βραβεύτηκε το πρόγραμμα «Κοινωνικό Σχολείο – Social School» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής-Διάκριση μεταξύ 300 πρωτοβουλιών από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς

 Από το Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Βραβεύτηκε το πρόγραμμα

«Κοινωνικό Σχολείο – Social School»

του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής

Διάκριση μεταξύ 300 πρωτοβουλιών από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς

 

Το βραβείο για το έργο «Social School –   Κοινωνικό Σχολείο», παρέλαβε από τον διαγωνισμό Bravo  Sustainability  Dialogues & Awards  2022, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», κα. Τσάνα Μαρία

Η Πρόεδρος του Φορέα κα. Τσάνα Μαρία την Τέταρτη 22 Ιουνίου παραβρέθηκε στην απονομή των Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.

Η παρουσίαση του προγράμματος του Φορέα με τίτλο: «Κοινωνικό Σχολείο – Social School» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» διακρίθηκε στα  Bravo  Sustainability  Dialogues & Awards 2022, στην θεματική Κοινωνική Ένταξη & Ισότιμη Πρόσβαση  στον Πυλώνα  Κοινωνία- Συνεργασίες, μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών  και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετείχε  με το έργο «Social School – Κοινωνικό Σχολείο» στον Θεσμό Κοινωνικού Διαλόγου Bravo 2022 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που πραγματοποιείται, με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται από Φορείς, Επιχειρήσεις, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνία Πολιτών, την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, στη χώρα μας.

Φέτος ο Θεσμός Bravo σημείωσε «ρεκόρ» συμμετοχών, με περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες από 185 συμμετέχοντες Οργανισμούς που προέρχονται από το κοινό των Επιχειρήσεων, των Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών και των Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων, και με την ενεργή συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργών Πολιτών  που ανέδειξαν τις καλύτερες πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον

Επιπρόσθετα  δόθηκε η δυνατότητα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής να  παρουσιάσει με βίντεο  την πρωτοβουλία του με τίτλο «Παρουσίαση Προγράμματος  «Κοινωνικό Σχολείο – Social School» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Το περιεχόμενο του θεματικού πάνελ  παρουσιάστηκε  κατά τη διάρκεια των Ετήσιων εκδηλώσεων του Bravo Sustainability 2022, και  προβλήθηκε  στα social media του Οργανισμού τους και το επικοινώνησαν  στο μεγάλο Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών & Ενεργών Πολιτών  του QualityNet ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα μας ως ένας Κοινωνικά και Περιβαλλοντικά Υπεύθυνος Οργανισμός.

Τα Βραβεία απένειμαν η Γενική Γραμματέας Ενίσχυσης και Απασχόλησης  του Υπουργείου Εργασίας, κα. Ελένη Γιώτη και η Πρόεδρος του Οργανισμού QualityNet κα. Χρυσούλα Εξάρχου.

Η Πρόεδρου κα. Τσάνα Μαρία και το Δ.Σ του  Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», σημειώνουν για την διάκριση τους: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με το οποίο η συνεργασία μας παραμένει ενεργή και εξίσου δυναμική από το 2013 έως και σήμερα, γεγονός που μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί μια απόδειξη της ορθής αποτίμησης του φιλανθρωπικού μας έργου. Παραμένουμε, λοιπόν, ευγνώμονες απέναντι στο  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) τόσο για την αγαστή συνεργασία όσο και για τη συνεχή στήριξη του φορέα μας αλλά και το έργο «Κοινωνικό Σχολείο – Social School»  το οποίο υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» με αποκλειστική δωρεά. Δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)».