Home > νέα > Έπιασε το απόλυτο έπιασε 20 στα μαθηματικά ο Δραμινός μαθητής Χαρ. Κανσίζογλου

Έπιασε το απόλυτο έπιασε 20 στα μαθηματικά ο Δραμινός μαθητής Χαρ. Κανσίζογλου

Έπιασε το απόλυτο έπιασε 20

στα μαθηματικά ο Δραμινός

μαθητής Χαρ. Κανσίζογλου

 

 

 

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία για ένα μαθητή από τη Δράμα, τον Χαράλαμπο Κανσίζογλου, ο οποίος στις πρόσφατες πανελλήνιες εξετάσεις, έπιασε το απόλυτο 20 στα Μαθηματικά. Σύμφωνα με τη βαθμολογία που έβγαλε συμπληρώνοντας 18.400 μόρια, εισάγεται έβδομος στη σειρά, στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο ίδιος, υπήρξε και μαθητής του Μαθηματικού Φροντιστηρίου ΙΝΤΖΕ, το οποίο μάλιστα συγχαίρει τον μαθητή για την επιτυχία του, όπως και τους γονείς του καθώς και τους καθηγητές του φροντιστηρίου, που δούλεψαν με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα.

Όπως ήδη έχει γράψει και άλλη φορά ο «Πρωινός Τύπος», κάθε χρόνο οι Δραμινοί μαθητές και μαθήτριες, παρουσιάζουν αρκετά υψηλές βαθμολογίες και πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν, σχετικά με τις Σχολές στις οποίες επιθυμούν να περάσουν.

Τόσο η σχολική χρονιά του 2021-2022, όσο και η σχολική χρονιά του 2020-2021, ήταν δύο ιδιαίτερα δύσκολες χρονιές, καθώς οι μαθητές είχαν να αντιμετωπίσουν τα κλειστά σχολεία με την καραντίνα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τα τηλεμαθήματα και την τελεκπαίδευση στην οποία όλοι έπρεπε να προσαρμοστούν από τη μια μέρα στην άλλη και βέβαια, τις σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ιδίων και των οικογενειών τους.

Ένα άλλο επίσης ζήτημα, είναι η θέσπιση της χαμηλής βάσης εισαγωγές στα Πανεπιστήμια, πράγμα που επέφερε μεγάλες αλλαγές για την είσοδό τους στις Σχολές.

Ένα παραπάνω επίσης, ότι οι μαθητές που έγραψαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, είχαν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις από την τρίτη τάξη του Γυμνασίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαν την σχετική πείρα με μαζικές εξετάσεις στο Λύκειο. Χαρακτηριστικό είναι πάντως, ότι, όλοι οι μαθητές τα κατάφεραν και δούλεψαν αρκετά και σημαντικά γι’ αυτό.