Home > Νέα > ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ – Αραιές νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια σήμερα στην περιοχή

ΔΡΑΜΑ

Μερική ηλιοφάνεια και αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στην περιοχή της Δράμας και τα πεδινά. Αρκετές νεφώσεις και τις βραδινές ώρες. Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες του Σαββάτου αύριο ενώ από μεσημέρι και μετά αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων. Συννεφιά και μερική ηλιοφάνεια την Κυριακή στην περιοχή και αρκετές νεφώσεις τις βραδινές ώρες. Απότομη πτώση της θερμοκρασίας από το πρωί της Δευτέρας, ενώ ο καιρός θα είναι βροχερός. Πιθανές καταιγίδες και έντονα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 5ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 19ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 10ο  C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 8ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 73% – 33% – 80%. Άνεμοι Ν το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 4 μπφ, και Α αργότερα 3 μπφ.

 

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Ηλιοφάνεια από τις πρωινές ώρες σήμερα στο Νευροκόπι, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε νεφώσεις. Νεφώσεις και τις βραδινές ώρες. Νεφώσεις και παροδική ηλιοφάνεια αναμένονται αύριο Σάββατο στην περιοχή με  υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ πιθανή βροχόπτωση αναμένεται το απόγευμα. Καλύτερος ο καιρός το βράδυ. Αρκετές νεφώσεις από το πρωί της Κυριακής, ενώ από το μεσημέρι αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις.  Βροχές από τα ξημερώματα της Δευτέρας με έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες το απόγευμα και το βράδυ. Στο ίδιο μοτίβο ο καιρός και την Τρίτη και την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 2ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 18ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 9ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 4ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 64% – 35% – 79%. Άνεμοι ΒΔ το πρωί 2 μπφ., Δ το  μεσημέρι 2 μπφ, και Ν αργότερα 2 μπφ.

 

ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ

Αρκετές νεφώσεις από το πρωί σήμερα στο Παρανέστι, ενώ νεφώσεις θα έχουμε και τις  βραδινές ώρες. Νεφώσεις το πρωί του Σαββάτου αύριο, μερική ηλιοφάνεια το μεσημέρι και ασθενή βροχόπτωση τις απογευματινές ώρες. Αρκετές νεφώσεις την Κυριακή στην περιοχή ενώ βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται για τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη στην περιοχή.

Το θερμόμετρο το πρωί σήμερα θα δείξει 5ο C, ενώ το μεσημέρι θα πλησιάσει τους 17ο C. Από το απόγευμα θα μειωθεί στους 8ο C και από τα μεσάνυχτα θα πέσει στους 5ο C. Η υγρασία στην περιοχή στο 70% – 44% – 88%. Άνεμοι Β το πρωί 2 μπφ., ΝΔ το  μεσημέρι 3 μπφ, και ΝΑ αργότερα 2 μπφ.