Home > νέα > Δηλώσεις νέων αντιδημαρχών και προέδρων Νομικών Προσώπων για την ανάληψη των καθηκόντων τους

Δηλώσεις νέων αντιδημαρχών και προέδρων Νομικών Προσώπων για την ανάληψη των καθηκόντων τους

Δηλώσεις νέων αντιδημαρχών και

προέδρων Νομικών Προσώπων

για την ανάληψη των καθηκόντων τους

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ για την ανάληψη των καθηκόντων τους, έκαναν οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν από το δήμαρχο Δράμας κ. Μαμσάκο. Τις δηλώσεις τους έχουν ανεβάσει στα social media και σ’ αυτές αναφέρονται:

Ο  κ. Καψημάλης, σημειώνει ότι υποδέχεται με χαρά την είδηση, ότι «για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνω την ευθύνη του Αντιδήμαρχου Έργων & Πολεοδομίας στον Δήμο Δράμας. Στέκομαι αμετακίνητος στις αρχές και τις αξίες μου. Αμετακίνητος στην αποστολή μου να υπηρετώ τις Δραμινές και τους Δραμινούς με Έργα» και ευχαριστεί το δήμαρχο για τη «διαρκή του εμπιστοσύνη, όπως και όλους τους συναδέλφους».

Ο κ. Μουρβετίδης, ευχαριστεί το δήμαρχο «για την τιμή και εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο να συνεχίσω τα καθήκοντα μου ως Αντιδήμαρχος με τομείς ευθύνης: α) Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, β) Πολιτική Προστασία και γ) Διοικητικές  υπηρεσίες».

Ο κ. Κυριακίδης, σημειώνει: «Η ανανέωση της θητείας μου, στη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Δράμας, από το Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο, αποτελεί μέγιστη τιμή στο πρόσωπο μου. Δείγμα εμπιστοσύνης και αναγνώρισης των τεράστιων προσπαθειών, που καταβάλω καθημερινά.

Η ανάθεση εκ νέου και της Αντιδημαρχίας των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με πεισμώνει ακόμα πιο πολύ, για περισσότερη και πιο σκληρή εργασία καθημερινά, προς όφελος πάντα των Δραμινων πολιτών και των κατοίκων ΟΛΩΝ των χωριών του Δήμου μας.

Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι, ένας από εσάς!

Μαζί θα δημιουργήσουμε μια πόλη σύγχρονη και καθαρή.

Μαζί θα δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες και χαρές και στον “τελευταίο” κάτοικο των ακριτικών μας χωριών».

Η κα. Τόλιου για τα καθήκοντά της τονίζει: «Επικαλούμενη την απόφαση του Δημάρχου Δράμας κου Χριστόδουλου Μαμσάκου να μου αναθέσει εκ νέου την Αντιδημαρχία Παιδείας και αθλητισμού στον ορισμό Αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων, τον ευχαριστώ για την αναγνώριση του έργου που ως τώρα τελέστηκε στον τομέα αρμοδιότητάς μου.

Τα σχολεία και τα γήπεδα της πόλης και των κοινοτήτων μας, αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μου εδώ και περίπου δυόμιση χρόνια.

Και την επόμενη χρόνια, μαζί με όλους τους συνεργάτες μου, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να προσφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες μας τις υποδομές που μας αξίζουν.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια και να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά την προσπάθειά μου ακολουθώντας το παράδειγμά του Δημάρχου μας και τις σωστές πρακτικές που εκφράζει με την στάση ζωής του γενικότερα».

Ο κ. Δεμερτζής, ευχαριστεί το δήμαρχο κ. Μαμσάκο, «για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του να συνεχίσω να υπηρετώ την Δημοτική Αρχή από τη θέση του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού-Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Ευχαριστώ επίσης όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του Οργανισμού για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα της παράταξης μας, με την ίδια διάθεση, ενθουσιασμό και αγάπη κάθε προσπάθεια που θα κάνει τους Δραμινούς να νιώσουν ικανοποίηση για το αποτέλεσμα του έργου μας στο τέλος της θητείας μας».

Ο κ. Εφραιμίδης που προτείνεται για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τονίζει: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που το χρονικό διάστημα της θητείας μου στη θέση του αντιδημάρχου οικονομικών βοήθησαν και πολλές φορές υπερέβαλαν εαυτόν για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Σε συνθήκες δύσκολες και πρωτόγνωρες λόγω της υφιστάμενης πανδημίας καταφέραμε να παράξουμε έργο σημαντικό το οποίο αποτυπώνει τη δική μου προσωπικά διάθεση να πάμε το δήμο μας ένα βήμα παραπέρα.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την ιδιαίτερα τιμητική θέση που μου προτείνει. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι μια πολύ σημαντική θέση και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία να αναλάβω τα ιδιαίτερα καθήκοντα και την ευθύνη που την συνοδεύουν. Πιστεύω ακράδαντα ότι τα αξιώματα δεν προσθέτουν τιμή στα πρόσωπα, αλλά ότι τα πρόσωπα τιμούν τα όποια αξιώματά τους.

Ευελπιστώ με τη συνεργασία των συναδέλφων μου να διαφυλάξω το κύρος, την τιμή και την ορθή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου.»