Home > Αθλητικά > Δημήτρης Σπανός: «Αυτή είναι η κατάσταση στη Δόξα…»

Δημήτρης Σπανός: «Αυτή είναι η κατάσταση στη Δόξα…»

Δημήτρης Σπανός:

«Αυτή είναι η κατάσταση στη  Δόξα…»

 

Του Γιάννη Κιοσίδη

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι ομάδες μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Δόξας, Δημήτρης Σπανός, τόνισε: «Αυτή είναι η ομάδα. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις και μ’ αυτή θα φτάσουμε μέχρι το τέλος». Αναλυτικά ο νέος τεχνικός της ομάδας είπε: «Είχαμε μία καλύτερη ομάδα από εμάς και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Είναι μία ομάδα που έχει το ρόστερ και την ποιότητα να παίρνει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Εμείς με όσες δυνάμεις προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι για να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν «κλειστό» όπως το θέλαμε, όμως δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, ούτε από αυτό που βγάζει η ομάδα μου, ούτε από το αποτέλεσμα. Αλλά επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος με όλους, αυτή είναι η ομάδα, αυτήν έχουμε, μ’ αυτή θα βαδίσουμε και θα διεκδικήσουμε μία θέση στη δεκάδα. Έχω πλέον ξεκάθαρη γνώμη για την ομάδα. Η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι μου έκανε τιμή να με καλέσει. Επειδή είμαι πολεμιστής θα αγωνιστώ μέχρι και τον τελευταίο αγώνα και μαζί με εμένα θα γίνουν και οι ποδοσφαιριστές μαχητές. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε λεπτό από την προπόνηση μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Έχω μία υποψία για το γκολ ότι ήταν οφ σάιτ, κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα και θα παίρναμε τον ένα βαθμό που για εμάς πλέον είναι πολύτιμος. Θέλω την υπερπροσπάθεια απ’ όλους και ο κόσμος θα το εκτιμήσει. Όλες οι ομάδες μου έβγαζαν πάθος στο γήπεδο και θέλω να το περάσω και στη Δόξα. Το βασικό που επιδιώκουμε όλοι είναι να πλασαριστούμε στην πρώτη δεκάδα και αυτός είναι ο στόχος μας.

Σήμερα μας έλειπε η ενέργεια, κάτι που θα διορθώσουμε χωρίς να ρίχνω ευθύνες στον προκάτοχό μου, τον οποίο τιμώ και σέβομαι.

Αυτά που θα αλλάξω στην ομάδα είναι ότι οι παίκτες πρέπει να βγάζουν πάθος και σιγουριά. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν πετυχαίνομε γκολ στις ευκαιρίες που μας δίνονται. Επίσης περιμένω να επιστρέψουν οι τραυματίες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Σε ερώτηση του «Πρωινού Τύπου» για το αν θα επηρεάσει η βαθμολογική θέση τους παίκτες, ο Δημήτρης Σπανός απάντησε: «Όσοι δεν μπορούν, δεν πρέπει να είναι και στη Δόξα. Αν ξεκινήσουμε με τις δικαιολογίες ότι μια ήττα επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών, τότε πρέπει όλοι να φύγουμε. Όποιος δεν αντέχει στην πίεση, ας πάει στο σπίτι του».

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου, ο προπονητής της Δόξας παρακολούθησε από βίντεο τη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα, όπου φαίνεται καθαρά ότι το γκολ ήταν οφ σάιτ.

Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος  δήλωσε «σήμερα δεν ήμασταν καλοί όμως όπως είπε και ο προπονητής πρέπει να γίνουμε πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, γιατί αλλιώς ξεκάθαρα δεν θα έχουμε καμία τύχη. Το πάθος και την θέληση πρέπει να τα βγάλουμε και στο γήπεδο όχι μόνο στα λόγια και αυτό είναι το βασικό συστατικό που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει. Το επόμενο παιχνίδι είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς και δίνω την υπόσχεσή μου ότι όλη η ομάδα θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Κέρκυρας, Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία δύσκολη έδρα και αυτό είναι το θετικό. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, τίποτα δεν έχει κριθεί και τίποτε δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αυτό αφορά και τη δική μας ομάδα, στην οποία θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις δύο προνομιούχες θέσεις, αλλά και για την ομάδα της Δόξας, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσει μέσα στη δεκάδα.

Ήταν μία δίκαιη νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, καθώς είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με το παιχνίδι μέσα στην Άρτα και σήμερα μέσα στη Δράμα.

Είμαστε ευχαριστημένοι, κυρίως από την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και από τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα σε μία δύσκολη έδρα.