Home > Νέα > Η δημοτική παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια» για τις εξελίξεις στη δημοτική επιχείρησης ΔΕΚΠΟΤΑ

Η δημοτική παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια» για τις εξελίξεις στη δημοτική επιχείρησης ΔΕΚΠΟΤΑ

Η δημοτική παράταξη «Δράμα

Πρωταγωνίστρια» για τις εξελίξεις

στη δημοτική επιχείρησης ΔΕΚΠΟΤΑ

 

 

 

ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα για το κλείσιμο και την εκκαθάριση της ΔΕΚΠΟΤΑ, αναφέρεται η δημοτική παράταξη «Δράμα Πρωταγωνίστρια». Υπενθυμίζουμε ότι επικεφαλής της παράταξης είναι ο νυν πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, και η παράταξή του μετά τις εκλογές, συνεργάστηκε με την παράταξη της δημοτικής αρχής Μαμσάκου «Ενώνουμε τη Δράμα».

Στην ανακοίνωσή της, η παράταξη επισημαίνει μεταξύ άλλων.

[Κατανοούμε πλήρως τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Δράμας, ότι χειρότερο για τη πόλη μας, ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον κατήφορο στο δρόμο με τα ψέματα, διαλαλώντας τη μισή αλήθεια και διασπέρνοντας λανθασμένες πληροφορίες, προκειμένω να προκαλέσουν σύγχυση. Πρώτη φορά είδα αντιπολιτεύσεις να χάνουν κόσμο αντί να κερδίζουν. Διαστρέβλωση των πάντων και πιστεύουν πως έτσι θα κερδίσουν τις επόμενες εκλογές. Και εν τέλει μόνο αυτό τους νοιάζει και όχι η πόλη μας.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, τα εξής:

Πρώτον, ως ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, ακολουθήσαμε τον δύσκολο πολιτικά δρόμο, αλλά τον αυτονόητο ως Δραμινοί. Για εμάς οι εκλογές έχουν ημερομηνία λήξεως και την επομένη δουλεύουμε όλοι μαζί για το Δήμο. Αυτό θέλει ο κόσμος, αυτό πράξαμε πρώτοι και ανοίξαμε το δρόμο της σύμπνοιας και συνεργασίας.  Αντί λοιπόν και οι υπόλοιπες παρατάξεις να συμπορευτούν ώστε να λύσουμε προβλήματα, πολεμούν από την πρώτη μέρα λυσσαλέα την παράταξη μας και εμένα προσωπικά, επειδή πράξαμε το αυτονόητο.

Δεύτερον, η προσπάθεια εδώ και 1,5 χρόνο, να μας πείσουν πως η παράταξη ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ δεν υφίσταται,  πέφτει στο κενό, διότι είμαστε μια νόμιμα εκλεγμένη παράταξη και αυτό δεν αλλάζει. Με την σύμπραξη μας, με την παράταξη ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ, λογίζονται όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και των 2 παρατάξεων ως μία παράταξη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Απλά πράγματα και κατανοητά. Μάθανε όμως να διαβάζουν Νόμους και να μην τους καταλαβαίνουν ή και να μην τους ερμηνεύουν καλά. Άραγε γιατί φοβούνται τη ΔΡΑΜΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ τόσο πολύ;

Τρίτον, οι σχέσεις του κ. Καλλινικίδη Λευτέρη με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ήταν και παραμένουν άριστες. Προφανώς και δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά μας ενώνει κάτι που για την σημερινή αντιπολίτευση του Δήμου φαντάζει αδιανόητο. Μας ενώνει η Δράμα, για να την κάνουμε πρωταγωνίστρια. Και γι΄αυτήν παλεύουμε και δουλεύουμε ώρες πολλές. Και την αγάπη μας για την Δράμα, τη βάζουμε πάνω από τυχόν διαφορές στην αντίληψη διοίκησης ή και λειτουργίας.  Συνεπώς το όνειρο δεν έχει δράκο.

Καλώ τις αντιπολιτεύσεις για άλλη μια φορά, να έρθουν να στηρίξουν τη πόλη μας, Να δουλέψουμε όλοι μαζί για τη Δράμα και ο κόσμος στις εκλογές του 2023, θα αποφασίσει και πάλι. Η λογική ή εμείς ή κανείς είναι ξεκάθαρα εγωιστική και ενδεικτική του τρόπου σκέψης των αντιπολιτευόμενων. Η λέξη συνεργασία, γι’ αυτούς άγνωστη.

Και για την ιστορία, γνωρίζουμε καλά πως μέχρι σήμερα ο κ. Καλλινικίδης ως Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ, δεν έχει εισπράξει ούτε σεντ, αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Αντιθέτως έχει ξοδέψει τόσες πολλές ώρες εργασίας, προσφοράς και δημιουργίας, ίσως όμως λιγότερες, από όσες ώρες ξόδεψαν οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου, να τον συκοφαντήσουν, να του ρίξουν λάσπη και να δώσουν τον αγώνα τους ώστε να λυθεί η ΔΕΚΠΟΤΑ, με τη λύση της οποίας διαφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των Δραμινών. Και η λύση της ΔΕΚΠΟΤΑ σήμερα γίνεται αναγκαστικά! Η ιστορία θα αποδείξει το μεγάλο αυτό πολιτικό έγκλημα και οι Δραμινοί στις επόμενες εκλογές θα τιμωρήσουν τους πολιτικούς εγκληματίες.

Γι’ αυτό κύριοι της αντιπολίτευσης, σταματήστε να τιμωρείται τους Δραμινούς επειδή δεν σας ψήφισαν, σοβαρευτείτε, σταματήστε τα ψέματα και δουλέψτε για τη πόλη μας, όχι για την καρέκλα την οποία ονειρεύεστε αλλά δεν θα αποκτήσετε έτσι όπως το πάτε.

Επίσης, να θυμίσουμε σε «μιντιακά συγκροτήματα», ότι οι συχνότητες είναι δημόσιες και δεν είναι τσιφλίκι τους, ώστε να ονειρεύονται να γίνουν Τέντ Τέρνερ της Δράμας. Και μιας και δεν ψάχνουν για ρεπορτάζ, ο Τέρνερ είναι ο ιδρυτής του CNN.

1, 5 χρόνος αποκλεισμού και συνεχίζουν στο STAR Βορείου Ελλάδος τον αποκλεισμό. Είδατε και πάλι ρεπορτάζ με αναφορά στη ΔΕΚΠΟΤΑ και η άποψη του Προέδρου της ΔΕΚΠΟΤΑ απούσα. Έχει και αυτό τη λογική  του, αν ανατρέξουμε στην όμορφη εκείνη νύχτα της εκλογής του Συνηγόρου του πολίτη και της επιχείρησης καθώς και στην ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ 2019-2020. Απορώ με τους έμμισθους και φούλ ένσημα δημοσιογράφους, που καταπατούν κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και σχετικών διατάξεων του Ε.Σ.Ρ., για τα οποία επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου. Δεν σέβονται καν το λειτούργημα που ασκούν. Που γι’ αυτούς κατάντησε «ότι πει το αφεντικό».

Όσο μας πολεμάτε, τόσο δυναμώνουμε. Συνεχίστε, σας ευχαριστούμε για όλα.]