Home > Αρθρα > Το επικείμενο ανοσιούργημα κατά της Ελλάδας Γράφει ο Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

Το επικείμενο ανοσιούργημα κατά της Ελλάδας Γράφει ο Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

Το επικείμενο ανοσιούργημα κατά της Ελλάδας

  Γράφει ο   Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος

    Οι Τούρκοι σκηνίτες ήρθαν από την Κεντρική Ασία και μπήκαν ως ικέτες στην Βυζαντινή αυτοκρατορία. Ήταν ολιγάριθμοι και ίσως γι’ αυτό οι βυζαντινοί αυτοκράτορες τους επέτρεψαν να εγκατασταθούν παραχωρώντας τους ένα κομμάτι γης και πιστεύοντας ότι σύντομα θα αφομοιωθούν χωρίς να προκαλέσουν προβλήματα στο κράτος. Αλλά οι Τούρκοι πολλαπλασιάζονταν σαν τα κουνέλια, οργανώνονταν και μετά από μερικούς αιώνες απέκτησαν μεγάλη δύναμη. Τότε επιτέθηκαν στους Βυζαντινούς και επέτυχαν την πρώτη νίκη τους (Ματζικέρτ, 1071). Συνέχισαν να αυξάνουν την στρατιωτική τους δύναμη, ώσπου κατόρθωσαν να καταλάβουν ολόκληρη την Μικρά Ασία με τις 30 ελληνικές πόλεις και τελικά την ένδοξη πρωτεύουσα της χώρας, την Κωνσταντινούπολη.

Οι δικοί μας αντί να οργανώνουν την άμυνά τους έκτιζαν μοναστήρια και γίνονταν καλόγεροι. Ο Μωάμεθ παρήγγειλε κανόνια στην Ευρώπη και οι αυτοκράτορές μας ασχολούνταν με δολοπλοκίες και δολοφονίες συγγενών, για να μη χάσουν την εξουσία. Έτσι χάθηκε για πάντα η Βυζαντινή αυτοκρατορία.

Το 1922 έγινε η Μικρασιατική Καταστροφή με 350 χιλιάδες νεκρούς Έλληνες και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές.   Χάσαμε και την Ανατολική Θράκη

( την πατρίδα τής μητέρας μου). Σίγουρα θα χάναμε και την Δυτική Θράκη, αν δεν υπήρχε ο μεγάλος πατριώτης, ο στρατηγός Θ. Πάγκαλος.

Μετά την καταστροφή άνοιξε η όρεξη των Τούρκων. Το 1955 έδιωξαν τους 200 χιλιάδες Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, ενώ εμείς δεν διώξαμε ούτε έναν Τούρκο από την Δυτική Θράκη. Το 1974 οι Τούρκοι κατέλαβαν το 40% της Κύπρου και συνεχίζουν να παραμένουν εκεί μετά από 44 χρόνια. Τώρα μας ζητούν το μισό Αιγαίο και την Δυτική Θράκη. Οι δικοί μας «ηγέτες» συζητούν με τους Τούρκους χάριν – λέει – της ειρήνης! Ποιας ειρήνης; Μας απειλούν κάθε μέρα με πόλεμο κι εμείς μιλούμε για ειρήνη. Εμείς δεν διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και οι Τούρκοι διεκδικούν εκείνα που ουδέποτε ήταν δικά τους. Τι είδους πολιτική είναι αυτή;

Αλλά δεν είναι μόνον οι Τούρκοι άρπαγες, είναι και οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί και οι Σλάβοι των Σκοπίων. Οι Βούλγαροι εισέβαλαν δεκάδες φορές στην Ελλάδα. Μόνον κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα υποφέραμε τρεις βουλγαρικές κατοχές (1912-13, 1916-18, 1941-44). Οι  Βούλγαροι θέλουν την Ανατολική Μακεδονία και την Δυτική Θράκη. Οι Αλβανοί διεκδικούν το έδαφος της Ηπείρου μέχρι την Άρτα, ενώ ταυτόχρονα καταστρέφουν ή δημεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, για να τους αναγκάσουν να καταφύγουν στην Ελλάδα. Οι Σέρβοι εισέβαλαν στην Ελλάδα επανειλημμένως και έφτασαν μέχρι την Πελοπόννησο. Κατέλαβαν μάλιστα την Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία και ίδρυσαν σερβικό βασίλειο (Δουσάν, 14ος αιώνας).

Τώρα οι Σκοπιανοί μια χούφτα Νοτιοσλάβων, επιδιώκουν να γίνουν κύριοι της Μακεδονίας, έχουν ιδιοποιηθεί και το ψευδώνυμο «Μακεδόνες», ονόμασαν το πολυεθνικό κρατίδιό τους «Μακεδονία», υιοθέτησαν όλα τα μακεδονικά σύμβολα και ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Έχουν στήσει και το άγαλμά του στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων!

Όλοι οι γείτονές μας θέλουν να αρπάξουν ένα κομμάτι τής Ελλάδας. Κι εμείς τι κάνουμε; Συζητούμε μαζί τους όχι τι θα πάρουμε, αλλά τι θα δώσουμε. Η βλακεία στο αποκορύφωμά της! Όλοι θέλουν να αρπάξουν ένα μέρος τού ελληνικού εδάφους και να εξαφανίσουν την χώρα μας, όπως έκαναν οι Τούρκοι, οι Ιρανοί, οι Ιρακινοί και οι Σύριοι με το Κουρδιστάν των 22.000.000 κατοίκων εξαφανίζοντάς το από τον παγκόσμιο χάρτη.

Αυτή η ευλογημένη χώρα είναι πραγματικός μαγνήτης για όλους τους γείτονές μας. Ορέγονται να πάρουν όχι μόνο το έδαφός της, αλλά και την θάλασσά της και την Ιστορία της και την δόξα της. Ο κίνδυνος δεν είναι μόνο σημερινός· εμφανίστηκε τον 5ο π.Χ. αιώνα από την Περσική Αυτοκρατορία. Οι Πέρσες κατέλαβαν πρώτα τις ελληνικές πόλεις τής Μικράς Ασίας που υπήρχαν εκεί από τον 8ο π.Χ. αιώνα. Έπειτα άρχισαν τις εκστρατείες τους προς το κέντρο τής Ελλάδας, την Αθήνα. Ακολούθησαν αγώνες σκληροί, νίκες και ήττες. Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα. Όταν μπήκαν στην Αθήνα έκαψαν τον Παρθενώνα.

Τότε ευτυχώς γεννήθηκαν στην Βόρεια Ελλάδα, στην ένδοξη Μακεδονία, δύο πολύ αρσενικοί άντρες, που έδωσαν στους Πέρσες το μάθημα που τους άξιζε. Ο Φίλιππος της Μακεδονίας ενοποίησε όλους τους Έλληνες και προετοίμασε την εκστρατεία κατά της Περσικής Αυτοκρατορίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος οργάνωσε τους Έλληνες και με τις δυνάμεις του διαπεραιώθηκε στην Μικρά Ασία. Απελευθέρωσε όλες τις ελληνικές πόλεις και μετά από συνεχή σκληρόν αγώνα έφτασε στην Αίγυπτο και στην Λιβύη. Έπειτα στράφηκε προς ανατολάς, κατέλαβε την Μεσοποταμία και την Περσία και έφτασε στην Ινδία. Δυστυχώς πέθανε νεότατος, μόλις 33 ετών. Αλλά από τότε και μέχρι σήμερα, επί 2.350 χρόνια, οι Πέρσες δεν ξαναπάτησαν στην Ελλάδα.

Αυτήν την δόξα θέλουν να οικειοποιηθούν τώρα οι αναίσχυντοι και αναξιοπρεπείς Σλάβοι των Σκοπίων. Αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, ονόμασαν το κρατίδιό τους Μακεδονία και την βουλγαρική τους γλώσσα ονόμασαν μακεδονική, ενώ ουδέποτε υπήρξε μακεδονική γλώσσα, αφού οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά. Ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ αυτοί εγκαταστάθηκαν στην Βαλκανική Χερσόνησο 1000 χρόνια αργότερα. Οι Σκοπιανοί τα θέλουν όλα και οι δικοί μας «ηγέτες» συζητούν μαζί τους, για να μειώσουν τις απαιτήσεις τους!

Οι δικοί μας πολιτικοί, δεξιοί και αριστεροί, συμφωνούν να τους χαρίσουν το όνομα Μακεδονία «με γεωγραφικό προσδιορισμό». Μόνον ο Βασίλης Λεβέντης και ο Μίκης Θεοδωράκης αντιδρούν στο ανοσιούργημα. Εύγε Βασίλη Λεβέντη και μεγάλε Μίκη Θεοδωράκη! Η Ιστορία θα γράψει τα ονόματά σας με χρυσά γράμματα.

Αλλά αν οι δικοί μας απάτριδες πουλήσουν το ιερό όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων, οι Σκοπιανοί θα συνεχίσουν να λέγονται Μακεδόνες. Ποιος θα τους εμποδίσει; Προφανώς κανείς. Διότι η ηγεσία των περισσοτέρων πολιτικών κομμάτων δεν εμφορείται από πατριωτισμό.

Πρέπει όμως οι πολιτικοί μας να ξέρουν ότι όποιος υπογράψει ή ψηφίσει την προδοσία τού έθνους, θα στιγματισθεί ως προδότης για πάντα. Οι Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν. Οι Μακεδόνες δεν ξεχνούν. Τους εθνοπροδότες θα τους σαρώσει η οργή τού ελληνικού λαού.

 

                                                                        Ευάγγελος Χ. Μαρινόπουλος