Home > Αθλητικά > Επιστροφή στα γήπεδα για την ομάδα του Πανδραμαϊκού – Ο προπονητής της ομάδας Μπ. Καζεπίδης μιλάει στον «Π.Τ.»

Επιστροφή στα γήπεδα για την ομάδα του Πανδραμαϊκού – Ο προπονητής της ομάδας Μπ. Καζεπίδης μιλάει στον «Π.Τ.»

Επιστροφή στα γήπεδα

για την ομάδα του Πανδραμαϊκού

Ο προπονητής της ομάδας Μπ. Καζεπίδης μιλάει στον «Π.Τ.»

 

Του Γιάννη  Κιοσίδη

Η Επιτροπή Διοργανώσεων έδωσε το «πράσινο φως» και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής επέστρεψαν στα γήπεδα. Η ομάδα του Πανδραμαϊκού την Παρασκευή υποβλήθηκε σε rabid test και άμεσα ξεκίνησε τις προπονήσεις της σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Μυλοποτάμου.

Στην πρώτη προπόνηση επικράτησαν τα χαμόγελα, καθώς μετά από τέσσερις μήνες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στο φυσικό τους περιβάλλον και όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Καζεπίδης στον «Π.Τ.» «η επιστροφή στα γήπεδα αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο για όλους».  Όπως εξήγησε ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, οι παίκτες καθημερινά δουλεύουν και εξελίσσονται, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον τεχνικό της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η επιστροφή στα γήπεδα είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους και ιδιαίτερα για τους παράγοντες, οι οποίοι θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα απαραίτητα τεστ που πρέπει να γίνονται για την ομάδα, δεδομένου ότι τα γήπεδα θα είναι άδεια και την ίδια ώρα οι υποχρεώσεις θα «τρέχουν» κανονικά.

καζεπιδης

Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού, Μπάμπης Καζεπίδης μιλώντας στον «Π.Τ.» τόνισε: «Η επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση μάς χαροποίησε ιδιαίτερα. Ήταν κάτι που το περιμέναμε με ανυπομονησία, όμως σίγουρα χρειάζεται πολύ προσοχή, μιας και ο κορωνοϊός υπάρχει ακόμη. Φυσικά, μετά την απραξία μεγάλου χρονικού διαστήματος και με το λιγοστό χρόνο προετοιμασίας, όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες έως ότου φτάσουν και πάλι σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

padrt5am2

Άλλωστε, όλες οι ομάδες έμειναν το ίδιο χρονικό διάστημα  έξω από το γήπεδο και έτσι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι κοινές. Η αλήθεια είναι ότι ο Πανδραμαϊκός είχε βρει έναν πολύ καλό ρυθμό στο πρωτάθλημα πριν τη διακοπή. Μετά από τέσσερις μήνες απραξίας, οι παίκτες του Πανδραμαϊκού είναι αποφασισμένοι με διάθεση και σκληρή δουλειά να ανακτήσουν τον χαμένο χρόνο και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Πανδραμαϊκός θα επιστρέψει στα γήπεδα αντιμετωπίζονταν το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και με μοναδικό σκοπό τη νίκη».

 «Δεν δεχόμαστε να μας κλέψετε!»

15 ομάδες της Γ’ Εθνικής ξεκαθαρίζουν μέσω ανακοίνωσης τη θέση τους όσον αφορά τη συνέχιση του πρωταθλήματος. Μεταξύ των ομάδων που υπογράφουν είναι και οι δύο ομάδες τις Δράμας, Πανδραμαϊκός και ΑΕ Αμπελοκήπων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Αγαπητοί κύριοι της ΕΠΟ

Επειδή δεν θέλουμε να γίνουμε μετά Χριστό προφήτες,και χωρίς να ρίχνουμε οποιαδήποτε μομφή στην Ομοσπονδία μας,…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι γίνετε μια προσπάθεια ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ να εκμιεύσουν την υπογραφή ομάδων και να σας προτρέψουν να διαφοροποιησετε την μέχρι τώρα απόφαση σας( σκεπτικό) για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου από την αγωνιστική που σταμάτησε το πρωτάθλημα.

Η ” πρόταση ” τους είναι να ξεκινήσει από την αρχή το πρωτάθλημα( 15 αγωνιστικές) και να ” κλέψετε” από τις ομάδες τους βαθμούς που έχουν πάρει .

Κύριοι αυτήν την άδικη απόφαση δεν θα την δεχτούμε εμείς και αν ου μη γέννειτω την αποδεχτείτε θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Υ.Γ.Κυριοι να ξέρετε ότι τα ” βατράχια” είναι πιο πολλά από τα ” βουβάλια”!!!!!

Υ.Γ.2 Κύριοι να ξέρετε …” το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης εμάς δεν μας αρμόζει!!!

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!!!!”