Home > Αθλητικά > ΕΣΠΕΘΡ Βόλεϊ- Τα κορίτσια της Γαία Δράμας πρωταθλήτριες Γυναικών της Ένωσης

ΕΣΠΕΘΡ Βόλεϊ- Τα κορίτσια της Γαία Δράμας πρωταθλήτριες Γυναικών της Ένωσης

ΕΣΠΕΘΡ Βόλεϊ

Τα κορίτσια της Γαία Δράμας

πρωταθλήτριες Γυναικών

της Ένωσης ΑΜΘ

 

Η Γαία Δράμας είναι η πρωταθλήτρια Γυναικών στην ΕΣΠΕΘΡ και η ομάδα που μέσω αγώνων μπαράζ θα διεκδικήσει από την περιφέρεια ΑΜΘ την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Γαία Δράμας επικράτησε στα ημιτελικά του Final 4 την πρώτη ημέρα που διεξήχθη στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στις Σέρρες με 3-1 σετ (29-27, 25-17, 17-25, 25-11) των Αμαζόνων Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης και στον τελικό την επόμενη ημέρα κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Πανσερραϊκό κατακτώντας τον τίτλο.

Οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ, Α.Σ. Γαία Δράμας, ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Αμαζόνες Μαιστρου Αλεξανδρούπολης και Ερμογένης Ξάνθης αγωνίστηκαν στο Final 4 που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 22-23 του μηνός, στις Σέρρες.

Η Γαία Δράμας θα αγωνιστεί σε παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα και οι ομάδες που διεκδικούν μέσα από τα μπαράζ την είσοδό τους στην Α2 Εθνική είναι: Α.Σ. Γαία Δράμας, Μυγδονιακός Α.Ε.Σ., Σ.Π.Α. Καρδίτσας, Σ.Φ.Κ. Πιερικός Κατερίνης και Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.

Τα κορίτσια του Γιώργου Ραβίκαλη διεκδίκησαν με αξιώσεις την 1η θέση και την είσοδό τους στα μπαράζ για την Α2 και απέδειξαν μέσα από τις εμφανίσεις τους ότι έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αθανάσιος Κάππας μιλώντας στον «Π.Τ.» μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας τόνισε: «Τέλος μιας εξαιρετικής αγωνιστικής χρονιάς για εφέτος και πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον Γιώργο Ραβίκαλη,  που απογείωσε το αγωνιστικό Γυναικείο  τμήμα της ομάδας μας, φέρνοντας το χρυσό μετάλλιο στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.. Είμαι σίγουρος ότι και την καινούργια χρονιά θα έχουμε ακόμα καλύτερη και σπουδαιότερη πορεία.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ αξίζουν στις αθλήτριες μου φυσικά που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο όλη την χρονιά αλλά περισσότερο το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Final 4 κερδίζοντας με την αγωνιστικότητα τους και το ήθος τους.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα κορίτσια της Γαία για τη φετινή τους προσπάθεια. Δύσκολη χρονιά, αλλά όσο πιο δύσκολη χρονιά τόσο πιο γλυκιά και σημαντική η επιτυχία στο τέλος.
Είναι στιγμές που σίγουρα μένουν μια ζωή και όλοι ελπίζουμε να επαναληφθούν και να τις ζήσουν και οι νεότερες αθλήτριες της ομάδας μας.

Επίσης ευχαριστώ, τους πολύτιμους συνεργάτες μου, τον Γενικό αρχηγό Γιάννη Νταλιάνη, τον έφορο της γυναικείας ομάδας Κώστα Αθανασιάδη, και τους υπόλοιπους προπονητές Τάκη και Παυλίνα.
Επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς και φίλους της ομάδας, που ως αφανείς ήρωες βίωσαν όλες τις προπονήσεις, τις μετακινήσεις, τους αγώνες και το άγχος των αθλητριών και όλα αυτά αδιαμαρτύρητα σαν να έπαιζαν οι ίδιοι. Σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας ήταν πάντα δίπλα μας. Είμαι σίγουρος ότι τα πάντα θα ήταν φτωχότερα χωρίς αυτούς.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση των στόχων μας.

Προπονητής της δραμινής ομάδας είναι ο Γιώργος Ραβίκαλης, γενικός αρχηγός ο Ιωάννης Νταλιάνης, και έφορος της ομάδας ο Κώστας Αθανασιάδης.

Η Γυναικεία Ομάδα της Γαία Δράμας αποτελείται από: Παπαδοπούλου Σταυρούλα, Παρλόγλου Ελισάβετ, Παυλίδου Αθανασία, Παυλίδου Μαρία, Σαββίδου Χαρίκλεια, Σωτήρογλου Παναγιώτα, Ταραμίγκου Αθηνά, Χιντζίδου Ελένη, Αποστολίδου Φανή, Γιαννίκη Ευαγγελία, Δερμεντζή Ηλιάνα, Λασκαρίδου Στυλιανή, Μαυρίδου Αναστασία, Νάκα Χριστίνα, Νταλιάνη Κυριακή και Παναγιωτίδου Μυροφόρα.