Home > Αθλητικά > Γιώργος Γεωργιάδης: «Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια μέχρι τέλους!»

Γιώργος Γεωργιάδης: «Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια μέχρι τέλους!»

Γιώργος Γεωργιάδης:

«Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια μέχρι τέλους!»

 Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν μία από τις τελευταίες μεταγραφικές ενισχύσεις της Δόξας, τον προηγούμενο μήνα. Στο μικρό διάστημα της παραμονής του στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών» έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ωστόσο, στο πρόγραμμα αγώνα που κρατάτε στα χέρια σας κλήθηκε να καταθέσει τις δικές του εντυπώσεις!

Τι σε έφερε πίσω στην Ελλάδα και στην Δόξα;

Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο ήμουν στην Κύπρο. Την πρώτη χρονιά ήμουν καλά, όμως όχι τη δεύτερη. Έτσι, για προσωπικούς λόγους, για να μπορώ να βλέπω πιο συχνά το παιδί μου, ήθελα να έρθω κάπου κοντά στην Θεσσαλονίκη.  Στην Κύπρο η απόσταση ήταν μεγάλη και για μένα ήταν δύσκολα. Από την στιγμή που αποφάσισα να επιστρέψω, η προοπτική της Δόξας ήταν πολύ καλή. Εννοείται ότι τεράστιο ρόλο έπαιξε η παρουσία ενός σοβαρού πρόεδρου, του κ. Μπύρου, που έχει την καλύτερη φήμη στο χώρο και επίσης ενός προπονητή του επιπέδου του κ. Κωστένογλου. Με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση

Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη;

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο. Μια ομάδα ιστορική με πρωταγωνιστικό ρόλο που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ηρεμία και ομόνοια. Φυσικά σε αυτό πιστεύω ότι παίζει μεγάλο ρόλο η παρουσία του προπονητή μας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια ενωμένα.

Όσο για την πόλη της Δράμας, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να τη δω. Δεν είχα την ευκαιρία γιατί ζω στις Σέρρες και πηγαινοέρχομαι για τις προπονήσεις. Πιστεύω ότι και αυτό θα γίνει άμεσα.

Η φετινή πορεία μέχρι που μπορεί να φτάσει;

Οι πρώτες τρεις θέσεις είναι αρκετά μακριά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν αποκλείεται τίποτε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για κάτι, εμείς θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Θέλοντας να είμαστε ρεαλιστές, θα πούμε, τουλάχιστον τώρα, ότι κυνηγάμε να μπούμε μέσα στην τετράδα.

Πως αξιολογείς την αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Είναι ένα παιχνίδι που όπως και όλα τα άλλα το θέλουμε να το κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο μας και ειδικά μετά το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Αιγινιακό και την ισοπαλία που φέραμε, έχουμε έναν ακόμη λόγο να θέλουμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς. Πιστεύω ότι λίγες ομάδες στην δεύτερη εθνική έχουν τον κόσμο που έχει η Δόξα και μια επιτυχία θα βοηθήσει να αντιστρέψουμε το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής

Με τον Αιγινιακό πέτυχες το γκολ και ο κόσμος σε χειροκρότησε. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα σε όλους αυτούς.

Η δουλειά κάθε ποδοσφαιριστή είναι συγκεκριμένη μέσα στον αγώνα. Του επιθετικού είναι να σκοράρει. Εγώ μπήκα αλλαγή και πέτυχα να βάλω το δεύτερο γκολ. Αυτό είναι σίγουρα θετικό για μένα, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να καταλαβαίνουν όλοι την προσπάθεια που κάνω για να πετύχω αυτό που θέλω. Είναι τρομερό συναίσθημα η αποδοχή και η επιβράβευση από την κερκίδα. Θέλω να ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι πως όταν παίζω δίνω πάντα το 100% της προσπάθειας μου και όταν τελειώνει το παιχνίδι και βγαίνω, έχω δώσει τον καλύτερο μου εαυτό.