Home > Αθλητικά > Κόντρα ξέσπασε μεταξύ Καράδαη και Δόξα Δράμας

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ Καράδαη και Δόξα Δράμας

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ

Καράδαη και Δόξα Δράμας

 

Ο 23χρονος γκολκίπερ της Δόξας Δράμας, Χρήστος Καράδαης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζεται ότι δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα με τον σύλλογο της Δόξας Δράμας, γι’ αυτό θέλει να αποχωρήσει. Παράλληλα, αναφέρει ότι: «…ο πρόεδρος δεν μου δίνει το δελτίο το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο στις μέρες μας, να θέλει ένας ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από μια ομάδα και να μην του δίνεται το δελτίο, κάτι που το βλέπαμε κυρίως τη δεκαετία του 80’»

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Χρήστου Καράδαη έχει ως εξής: «Το καλοκαίρι αποφάσισα να έρθω στην Δράμα και την Δόξα ώστε να το συνδυάσω με τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, προερχόμενος από ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας της Κύπρου. Ξέρετε κάτι? Εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να μιλάω πάντα στα ίσια και να μην κράζω ποτέ πισώπλατα όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια. Δε θα παίξω το παιχνίδι σας και να πω πως αποχωρώ για οικογενειακούς λόγους κτλ. Αποχωρώ διότι από αυτά που συμφώνησα με την διοίκηση της Δόξας Δράμας δεν τηρήθηκε ούτε το 10% και το αστείο είναι ότι ο πρόεδρος δεν μου δίνει το δελτίο το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο στις μέρες μας, να θέλει ένας ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από μια ομάδα και να μην του δίνεται το δελτίο, κάτι που το βλέπαμε κυρίως τη δεκαετία του 80′ ενώ για μένα προσωπικά μετά από 6 μήνες στην ομάδα έχει κλείσει το κεφάλαιο Δόξα Δράμας. Ξέρουμε και οι δύο ότι σε 3,5 μήνες που τελειώνω τη θητεία μου θα μπορώ να βγάλω άλλο λόγω χιλιομετρικής απόστασης.

Επιδιώκει να με αφήσει στην αδράνεια σαν μια μορφή εκδίκησης που “κρεμάω” την ομάδα κατά τη γνώμη του.

Νομίζω πως είτε αυτό λέγεται ποδόσφαιρο, είτε εργοστάσιο, είτε ταβέρνα κτλ. κανένας άνθρωπος δε θέλει να δουλεύει τζάμπα. Δεν μπορείτε να παίζετε με το ψωμί των ποδοσφαιριστών και να δίνετε υποσχέσεις που δεν τηρείτε κι επιπλέον να μην μας αφήνετε να αποχωρήσουμε, αρνούμενοι να μας δώσετε το δελτίο. Αν δεν μπορούσατε, να μην με είχατε φέρει.

Όπως και να έχει γνωρίζουν όλοι πολύ καλά το πόσο πορωμενος είμαι με τον αθλητισμό και πως δε θα καθίσω αυτό το διάστημα. Αντιθέτως, είναι μια καλή ευκαιρία να δουλέψω τις αδυναμίες μου και να κάνω θόρυβο στην επιστροφή μου. Ξεχωρίζω δύο σπουδαίους ανθρώπους για εμένα και τους ευχαριστώ. Πιο συγκεκριμένα, τον Κυριάκο Καρίπη, των πρώην προπονητή τερματοφυλάκων, έναν γνήσιο άνθρωπο που σπανίζει το είδος του στο χώρο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία μας και τον Μιχάλη Δημητριάδη, ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη και υπερβάλλον ζήλο για τη δουλειά του, που είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές όχι μόνο σαν γυμναστής αλλά και σαν φίλος. Καλό κουράγιο σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας τους».

Απάντηση στα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Καράδαης δόθηκε λίγη ώρα μετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας, κ. Περσίδη.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με μεγάλη έκπληξη διάβασα την προσωπική δήλωση που ανάρτησε στο facebook ο Χρήστος Καράδαης.

Η φράση “ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος” ταιριάζει απόλυτα στη συμπεριφορά και στα λεγόμενα του.

Όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία της Δράμας γνωρίζει τη στήριξη που του έδωσα από τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το καλοκαίρι επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας ζητώντας  να εκπληρώσει παράλληλα τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη Δράμα. Τον βοηθήσαμε και υπηρετεί στη Δράμα.

Ζήτησε να τον βοηθήσουμε στις σπουδές του, να κάνει την πρακτική του στο ΙΕΚ που φοιτά, κάνοντας του πρόσληψη σαν προπονητή στις ακαδημίες μας.

Όσο για το οικονομικό, με την προκαταβολή που πήρε όταν ήρθε και τις πληρωμές που του έχουν γίνει μέχρι τώρα, η οφειλή από το σύλλογο μέχρι 31/12 ανέρχεται στο ποσό των 350 ευρώ !!!

Ότι ζήτησε του το εκπληρώσαμε και τον πληρώσαμε.

Δυστυχώς όμως επειδή και σε εμάς αρέσει η αλήθεια, είναι γεγονός ότι παράτησε την ομάδα και έφυγε χολωμένος γιατί δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι μέσα στη Θέρμη. Ο προπονητής μας επέλεξε στο συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινήσει με το συμπαίκτη του Άγγελο Μπεζυρτζή.

Είχε την απαίτηση να παίζει μόνο αυτός, όταν κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κάνει μόλις τρεις προπονήσεις λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Αντίθετα ο Μπεζυρτζής ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα και σύμφωνα με τη διαπίστωση των προπονητών του ήταν σε πολύ καλή φόρμα και το απόδειξε μέσα στο γήπεδο.

Ο ίδιος οφείλει να ζητήσει μία μεγάλη συγνώμη για τη συμπεριφορά του προς την ομάδα και τους συμπαίκτες του, τους οποίους παράτησε για να εκπληρώσει έναν προσωπικό του εγωισμό. Μόλις το πράξει, το δελτίο του θα είναι στη διάθεση του καθώς και για τη Δόξα είναι ήδη ένα “ξένο σώμα”.».